Kin Makelaars

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 27 , 5121 JA Rijen, Noord-Brabant

E-mail

Over Kin Makelaars

Afgelopen jaar verkochten en verhuurden we circa 1.000 woningen waarvan zo’n 250 in de regio Gilze & Rijen. Wordt uw huis de volgende?

Het verkopen van uw woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we u hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt Kin Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet. Mede daarom verkopen en verhuren we zo’n 1.000 woningen per jaar in de regio. In de makelaars top 100 zijn we daardoor gekroond tot meest verkopende makelaar van Noord – Brabant en 11e van heel Nederland. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.

Daar heeft u wat aan.

Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven u geen gouden bergen en garanderen u niets wat niet kan. Wél bieden wij u – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Kin noteert hierin steevast een 8,5. Deze beoordelingen zijn 1 voor 1 in te zien op Funda en onze site.

Kin kijkt vooruit.

Continu zoeken we naar manieren waarop we een woning extra onder de aandacht kunnen brengen. Gedurende het dagelijks contact met kopers, op Funda, op onze eigen site, in onze nieuwsbrief die maandelijks naar 13.500 abonnees wordt verstuurd, maar bijvoorbeeld ook via de sociale media

Huizen kunnen op een andere manier worden gefotografeerd en onze makelaars kunnen woningkijkers aan de hand van een professionele video virtueel rondleiden in uw woning. Allemaal om te zorgen dat uw woning net wat meer opvalt en bij velen onder de aandacht komt. Voor scherpe tarieven.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/kinmakelaarsgilzerijen/
Twitter: https://twitter.com/kinmakelaars

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kin Makelaars in Hoofdstraat 27, Rijen Noord-Brabant 5121 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Rijen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijen Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijen Noord-Brabant, 5121 JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816444]