Roland Jansen Makelaars

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 97 , 5121 JC Rijen, Noord-Brabant

E-mail

Over Roland Jansen Makelaars

Roland Jansen Makelaars denkt in mensen, niet alleen in woningen, dat is prettig voor u én voor uw potentiële kopers.

De afgelopen jaren hebben wij ons verder ontwikkeld vanuit de steeds groeiende behoefte om het anders te doen dan grote makelaarskantoren en u de aandacht te geven die u als klant verdient. Is anders nu altijd beter? Het antwoord is ja, vooral als dat ú veel voordeel oplevert!

Wij zijn een klein kantoor, waar persoonlijke aandacht en service na wordt gestreefd.
· Zakelijk, betrouwbaar, dynamisch
· Een no-nonsense en enthousiaste organisatie
· Objectief en reëel advies · Zeer servicegericht
. aangesloten bij de VBO

Roland Jansen
"Na een jarenlange carrière als profvoetballer ben ik zo’n 10 jaar geleden overgestapt naar de Makelaardij.
Als gecertificeerd VBO-makelaar en taxateur ben ik dagelijks bezig op ons kantoor aan de Hoofdstraat in Rijen. Ik probeer de lijnen met mijn cliënten zo kort mogelijk te houden om op deze manier persoonlijk betrokken te blijven. Samen met mijn team nemen we u graag de zorgen uit handen en handelen de opdracht tot de laatste details af".

Ellen Aarts
"Na het behalen van alle benodigde diploma’s als verkoopstyliste en makelaar/taxateur was voor mij de volgende stap snel gemaakt. Als makelaar en verkoopstyliste (aangesloten bij het CNVV) probeer ik, naast mijn eigen zaak “Ellen Aarts woonstyling”, de woningen zo goed mogelijk op de woningmarkt te zetten. Ik kom dan ook graag bij u langs om samen tot een optimale verkooppresentatie te komen en geef u tips & trucs op het gebied van woningstyling en inrichting.
Staat uw huis te koop bij Roland Jansen Makelaars of heeft u bij ons net een huis gekocht, dan is deze service uiteraard geheel gratis".

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Roland Jansen Makelaars in Hoofdstraat 97, Rijen Noord-Brabant 5121 JC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxatie diensten in Rijen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijen Taxatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijen Noord-Brabant, 5121 JC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701109]