Banentop.nl ook op sportief vlak actief!

Banentop.nl ook op sportief vlak actief! van Banentop.nl

Door: Banentop.nl  28-07-2008
Trefwoorden: Sponsoring, Vacaturebank, Vacaturesite

Banentop.nl heeft 2 grote beachvolleybalevenementen gesponsord, namelijk het Beachvolleybaltoernooi Bergen op Zoom op , en het beachvolleybaltoernooi in Roosendaal. Beide evenementen staan bekend om de gezellige sfeer en de sportieve strijd voor de 1e plaats.

Gaat een vacturesite & sport wel samen?
Jerôme Korsten oprichter van Banentop.nl , de nieuwste vacaturesite, vind van wel. Naast het opzetten van een vacaturebanksite sport Jerôme zelf ook. Daarnaast vind hij het superleuk om deze evenementen te sponsoren. Deze regionale evenementen zijn zeer geschikt om naamsbekendheid te krijgen. En zeg nu zelf het natuurlijk hartstikke leuk om je eigen logo in je eigen stad te zien. De sfeer op deze evenementen is uitstekend en een goede manier om contact te leggen met diverse mensen. Het belangrijkste vind  Jerôme, dat je laat zien dat je je betrokken voelt bij deze evenementen.

Binnenkort zal Banentop.nl te zien zijn tijdens de Draai van de Kaai. Na de zomervakantie zal Banentop in de regio West – Brabant op verschillende plaatsen te zien zijn.


Ben je ook op zoek naar een baan of zoek je werknemers,

kijk dan even op  Banentop.nl, de nieuwste vacaturebank, No show, Just jobs!

Trefwoorden: Banentop.nl, Beachvolleybaltoernooi, Sponsoring, Vacaturebank, Vacaturesite,