Nieuwe banensite Banentop.nl houdt het simpel

Door: Banentop.nl  16-05-2008
Trefwoorden: Goedkoper, Vacaturebank, Vacaturesite


Zo simpel als Google en een stuk goedkoper dan Monsterboard, dat is de nieuwe vacaturesite die op 15 mei tijdens de Flex Academy Awards live zal gaan.

Ondernemer Jerôme Korsten merkte als recruiter bij een werving- en selectiebureau dat het op sites vaak omslachtig is. “Het lijkt net alsof de huidige partijen geen moeite willen doen om de werkgevers van dienst te zijn. Het plaatsen van een vacature is moeilijk en kostbaar. Ik vind dat het anders kan.”

De slogan van de ” zegt eigenlijk alles.
“Het draait om het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, niets meer en niets minder. Alle poespas eromheen zoals bij andere vacaturesites hoeft van mij niet”, aldus de kersverse ondernemer.

Banentop.nl wordt op 15 mei gelanceerd. Een bewuste keuze, want op deze dag vindt de uitreiking van de plaats. Dit is het sluitstuk van een kwaliteitswedstrijd tussen tientallen uitzendbureau’s. Banentop.nl is sponsor van dit evenement.

Na de lancering zal de uit Roosendaal afkomstige Jerôme Korsten zich in eerste instantie vooral richten op de regio West-Brabant. Maar hij wil snel groeien, “Banentop.nl moet in een paar jaar naar de top 5 van vacaturesites door kunnen stoten, de markt is toe aan een eenvoudig werkende vacaturesite met reële prijzen.”

Meer informatie over Banentop.nl op www.banentop.nl of via [email protected]
Jerôme Korsten 06 51 07 20 68

Meer informatie over Flex Academy Awards op http://www.flexacademy.nl/content/flexawards/

Trefwoorden: Banentop, Goedkoper, Plaatsen Vacatures, Vacaturebank, Vacaturesite