Begrafenis- en Crematieverzorging Coppens

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Meeten 42 , 4706 NG Roosendaal, Noord-Brabant

E-mail

Over Begrafenis- en Crematieverzorging Coppens

Echt afscheid nemen doen we eigenlijk nooit. Toch moeten we soms dierbare mensen uit ons midden, letterlijk uit handen geven. Dat doe je niet zomaar.

De diverse mogelijkheden om dit op een originele en vooral persoonlijke manier te doen zijn vaak groter dan men denkt.

Een waardig afscheid is immers het laatste wat je nog voor de overledene kunt doen. Tegenwoordig nemen mensen steeds meer de tijd en de ruimte om dit op een persoonlijke wijze vorm te geven en een uitvaart is allang geen standaard procedure meer. Althans niet binnen onze onderneming.

Wij zien het als onze zorg, om voor de nabestaanden, die in deze emotionele periode hun vertrouwen in ons stellen, een afscheid te realiseren waar men later met een goed gevoel op terug kan kijken. Het is niet alleen een waardige en troostvolle gelegenheid, het is vooral een dierbare herinnering en een belangrijke bijdrage voor rouw- en verliesverwerking.

Coppens uitvaartzorg is een onderneming die bestaat uit twee takken die niet los van elkaar te denken zijn, elkaar aanvullen ten behoefte van de nabestaande en een respectabel afscheid van de overledene waardig maken.

Enerzijds de uitvaartverzorging met aan het hoofd Kees Coppens

en anderzijds de Zorg rondom overlijden onder de naam ‘De Einderveer’, geleidt door Anja Coppens.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Begrafenis- en Crematieverzorging Coppens in De Meeten 42, Roosendaal Noord-Brabant 4706 NG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Roosendaal Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roosendaal 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roosendaal Noord-Brabant, 4706 NG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823243]