CrossFit Zuid

Afdrukken

Is CrossFit Zuid incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scherpdeel 20 , 4703 RJ Roosendaal, Noord-Brabant

E-mail

Over CrossFit Zuid

In ons coachingsprogramma gaan we aan de slag om de zaken die nodig zijn om je doelen te bereiken op een duurzame manier onderdeel van je leven te maken.

De kernwoorden hierbij zijn LEREN, SAMEN en VOLHOUDEN.

Je krijgt een eigen coach toegewezen die samen met jou de route uitstippelt om je gestelde doelen te bereiken. In het traject dat volgt begeleiden we je intensief. Vervolgens word je intensief begeleid in het traject dat het beste bij jou past.

We leren je hoe jij de beste balans kan vinden in je dagelijks leven tussen gezond eten, bewegen en gedrag. Dat laatste is met name belangrijk om de opnieuw gevonden balans te kunnen waarborgen: Hoe richt je je leven zo in, dat het door jouw gewenste doel effectief en verantwoord bereikt wordt EN behouden blijft?

Om een goed beeld te krijgen wat het coachingstraject inhoud, nodigen we je van harte uit voor een adviesgesprek. Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina.

Een adviesgesprek start met een kort fysiek assessment, gevolgd door een aantal vragen. Op basis daarvan kijken we welke van onze programma’s het beste op jouw doelen aansluit en of/wanneer we in dat programma plaats beschikbaar hebben. Uiteraard is dit ook het moment waarop jij al je vragen aan ons kwijt kunt.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Roosendaal Noord-Brabant

Is CrossFit Zuid in Scherpdeel 20, Roosendaal Noord-Brabant 4703 RJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Personal Coaching diensten in Roosendaal Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roosendaal Personal Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roosendaal Noord-Brabant, 4703 RJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814463]