Eric Hartmans.nl

Afdrukken

Is Eric Hartmans.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 4708DK Roosendaal, Noord-Brabant

E-mail

Over Eric Hartmans.nl

Kennisbank voor optimaal klantcontact.

Op de website EricHartmans.nl vindt u altijd de laatste artikelen en videoblogs over klantcontact. Gratis tips en Tricks om het contact met uw klanten via alle communicatiekanalen te verbeteren.

De wereld van klantcontact is enorm aan het veranderen. Waar vroeger iedere klant telefonisch contact opnam met organisaties, zijn er nu steeds meer kanalen waar uit gekozen kan worden.

Naast in telefonie, besteden organisaties veel tijd, geld en energie in nieuwe kanalen zoals Facebook, Twitter en WhatsApp. Ieder kanaal wat opengesteld wordt, moet volledig voldoen aan de bedrijfsdoelstellingen maar natuurlijk helemaal aan de klantverwachting.

Op EricHartmans.nl leert hoe dit aan te pakken.

Kaart

Nieuws & updates

Is de consument klaar voor het Internet of Things? van Eric Hartmans.nl thumbnail

Is de consument klaar voor het Internet of Things?

02-03-2016

Nieuw artikel op https://www.erichartmans.nl: Is de consument klaar voor het Internet of Things? https://www.erichartmans.nl/index.php/artikelen-blog/is-de-consument-klaar-voor-het-internet-of-thi…Andere diensten in de buurt van Roosendaal Noord-Brabant

Is Eric Hartmans.nl in Roosendaal Noord-Brabant 4708DK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Telecommunicatie diensten in Roosendaal Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roosendaal Telecommunicatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roosendaal Noord-Brabant, 4708DK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813334]