Fytaal, Fysiotherapie Centrum Lindenburg, Oncologie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langdonk 5 , 4707 TG Roosendaal, Noord-Brabant

E-mail

Over Fytaal, Fysiotherapie Centrum Lindenburg, Oncologie

Deze praktijk is ‘groot geworden door klein te blijven’. Hiermee bedoelen we dat we ondanks de groei van de praktijk en de grote kennis die er is persoonlijke aandacht van de patiënt hoog hebben staan. Iedere patiënt krijgt zijn eigen therapeut en het behandelplan wordt voor iedere patiënt persoonlijk opgesteld.
Onlangs hebben wij, na een externe toetsing, de PLUS STATUS mogen ontvangen . Dit houdt in, dat we voldoen aan alle strenge moderne kwaliteitseisen van de verschillende verzekeringsmaatschappijen

Onze praktijk is Direct Toegankelijk. Dit houdt voor U in, dat u zonder verwijzing van huisarts of specialist een afspraak bij ons kunt maken.
Ook zijn wij aangesloten bij alle zorgverzekeringen.
Er zijn diverse specialisaties in huis zoals fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, sportfysiotherapie, oncologiefysiotherapie, craniosacraaltherapie, dry-needling, shockwave-therapie, oncofit, podotherapie, ergotherapie, oesteopathie, mensendiecktherapie, diëtetiek, mindfullness en psychologie. Onder Fytaal is ook het Cancer Support Center opgericht, een team van therapeuten dat zich volledig richt op de behandeling van mensen tijdens of na de behandeling van kanker.
trefwoorden: fysiotherapie, oncologie, oedeem, kanker, oncofit, cancer, multidisciplinair, Roosendaal, Noord-Brabant

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fytaalroosendaal.nl

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Roosendaal Noord-Brabant

Is Fytaal, Fysiotherapie Centrum Lindenburg, Oncologie in Langdonk 5, Roosendaal Noord-Brabant 4707 TG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Roosendaal Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roosendaal Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roosendaal Noord-Brabant, 4707 TG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825803]