Centricut introduceert nieuwe slijtdelen voor twee Kjellberg HiFocus systemen

Door: Hypertherm Europe  28-01-2008

Hypertherm Europe B.V.
Vaartveld 9
4704 SE Roosendaal
Nederland
www.hypertherm.com/eu

Contactpersoon
Yvette Leeflang
+31 (0) 165 596 932
[email protected]

Centricut introduceert nieuwe slijtdelen voor twee Kjellberg HiFocus systemen

Hanover, New Hampshire, V.S. – Onder de Hypertherm Centricut® merknaam zijn onlangs een aantal nieuwe slijtdelen en accessoires op de markt gebracht voor twee Kjellberg® HiFocus® systemen, de 100 en de 160i. Dat is goed nieuws voor eigenaars van een van deze systemen, want nu is er nog meer keuze in slijtdelen voor hun machines.

In totaal zijn er zes nieuwe slijtdelen – waaronder een gasleiderkap, een nozzle en een beschermende kap – toegevoegd aan het arsenaal HiFocus slijtdelen dat Centricut de laatste twee jaar heeft geïntroduceerd.

Een van de eerder op de markt gebrachte slijtdelen is de HiFocus elektrode met Centricut SilverLine® technologie. De SilverLine® technologie is een speciale techniek waarbij op een koperen ondergrond een massief zilveren toplaag wordt gelast waarin vervolgens een hafnium stift wordt aangebracht. Daardoor ontstaat een zeer hechte las die bij het gebruik van de elektrode extra grote schachtdiepte mogelijk maakt. Perfecte prestaties tegen optimale kosten, want het zilver wordt alleen gebruikt als het werkelijk nodig is.

Uitvoerige tests hebben aangetoond dat deze Centricut technologie op hetzelfde niveau of zelfs beter presteert dan de apparatuur zoals die door de oorspronkelijke producent wordt geleverd tegen lagere operationele kosten.

“De toevoeging van deze zes nieuwe slijtdelen betekent een nuttige aanvulling op de HiFocus slijtdelen” zegt Dean Lizotte, teamleider voor het Hypertherm Centricut merk. “Het betekent dat gebruikers van HiFocus apparatuur nu met Centricut een nog completere keuze in slijtdelen hebben.”

Alle Centricut producten zijn ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen; wat resulteert in betere snijkwaliteit en hogere snijsnelheid . Ze worden geleverd met de garantie van gratis technische ondersteuning en de verwerking van de order in één dag.

Hypertherm is al vele jaren lang, sinds 1968, de absolute marktleider in apparatuur en services op het gebied van arc-plasmasnijtechniek. Door voortdurend grenzen te verleggen in productiviteit en precisie bij metaalsnijtoepassingen – eerst in plasmatechnieken, nu ook in lasertechnologie – bevestigt Hypertherm keer op keer zijn onbetwiste positie als internationaal leider op het gebied van hoge-temperatuur metaalsnijtechnologie voor tal van industriële toepassingen. Het hoofdkantoor van Hypertherm is gevestigd in het Amerikaanse Hanover, New Hampshire. Het bedrijf heeft filialen, verkoopkantoren en partnerondernemingen over de hele wereld

EINDE BERICHT