Expert uit las- en snij-industrie versterkt verkoopteam Hypertherm in Italië

Door: Hypertherm Europe  28-01-2008

Hypertherm Europe BV
Vaartveld 9
4704 SE Roosendaal
Nederland
+31 (0) 165 596907 Tel
+31 (0) 165 596901 Fax
www.hypertherm.com/euContactinformatie
Yvette Leeflang
+31 (0) 165 596932 Tel
[email protected]


Expert uit las- en snij-industrie versterkt verkoopteam Hypertherm in Italië

Hanover, NH, USA – Hypertherm®, wereldwijd leider op het gebied van metaalsnijtechnologie, kondigde vandaag de toetreding van Giorgio Galli tot zijn Europese verkoopteam aan.

De heer Galli gaat voor heel Italië de verkoopactiviteiten leiden en de Hypertherm distributeurs ondersteunen. Tot zijn taken behoort het stimuleren van de klantvraag en het versterken van de bekendheid van Hypertherm’s handmatige productfamilie, zoals Powermax® systemen. Voorheen werkte hij in verschillende functies voor Air Liquide Welding.

“Wij vinden het geweldig dat wij iemand met Giorgio's kennis van de industrie binnen ons team krijgen ter ondersteuning van de klanten van Hypertherm in Italië", aldus Hidde van Hoeven, director of European distribution sales. “Giorgio wordt ongetwijfeld een waardevolle partner en vraagbaak voor distributeurs die hun bedrijf willen laten groeien.”

“Hypertherm biedt een eersteklas familie producten, die de beste keuze zijn als het gaat om de meeste behoeften op het gebied van metaal snijden," vertelt de heer Galli. “Ik verheug mij erop de distributeurs in Italië te helpen bij het verhogen van hun verkoop- en winstcijfers met Hypertherm producten."

De heer Galli gaat zijn taken uitvoeren vanuit Bologna, het hart van de Italiaanse las- en plasmasnij-industrie. De centrale ligging van Bologna betekent dat de heer Galli vanuit de hele Italiaanse industriële regio goed bereikbaar is en zijn klanten dus altijd gemakkelijk bij hem terecht kunnen. De heer Galli spreekt drie talen: zijn moedertaal Italiaans, Frans en Engels.

Hypertherm is vanaf 1968 de brancheleider op het gebied van apparatuur en services voor plasmaboogsnijden. Door de voortdurend grensverleggende ontwikkelingen in productiviteit en precisie op het gebied van metaalsnijden - eerst met plasma, nu ook met laser - bevestigt en versterkt Hypertherm zijn positie als de wereldwijd leidende leverancier van geavanceerde technologie voor het snijden van metaal met hoge temperaturen. Hypertherm voldoet aan de behoeften op het gebied van industrieel metaalsnijden vanuit zijn hoofdkantoor in Hanover, New Hampshire, met dochterondernemingen, verkoopkantoren en partners over de hele wereld.

EINDE