Hypertherm breidt verkoopondersteuning in Benelux uit

Door: Hypertherm Europe  04-03-2009

Hypertherm breidt verkoopondersteuning in Benelux uit

ROOSENDAAL—27 februari 2009— Hypertherm, de wereldleider in plasmametaalsnijtechnologie heeft vandaag bekendgemaakt dat Rudi Schoukens het groeiende Europese verkoopteam komt versterken.

De heer Schoukens zal in zijn nieuwe functie leiding gaan geven aan Hypertherm’s distributienetwerk in België, Nederland en Luxemburg. Hij zal zich vooral bezighouden met onze channel partners om samen met hen de verkoop van Hypertherm’s handbediende apparatuur uit te breiden.

De heer Schoukens heeft veel ervaring in de samenwerking met distributeurs en het opzetten van distributienetwerken. Vóór zijn dienstverband bij Hypertherm werkte de heer Schoukens voor verschillende ondernemingen in België die via een distributienetwerk vrachtwagen- en auto-reparatie-onderdelen in de Benelux verkochten.

“Hypertherm zet zich in voor een verhoging van de omzet van onze partners en om hun klanten te voorzien van de meest betrouwbare en veelzijdige plasmasnijsystemen op de markt. Door het toetreden van Rudi zal Hypertherm onze partners in de Benelux nog veel beter kunnen ondersteunen. Onder andere door hen te helpen de plasmatechnologie in het algemeen en de voordelen van Hypertherm in het bijzonder, beter te leren begrijpen.”, stelt Magnus Olsson, Hypertherm’s Regionale Distributie Sales Manager voor Noordwest-Europa. “Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze klanten op de hoogte zijn van alle voordelen die Hypertherm apparatuur biedt en hoe die metaalbewerkers in deze economisch zware tijden kan helpen bij het verhogen van hun productiviteit en winstgevendheid.”

De heer Schoukens heeft een graad in de elektromechanica en bedrijfskunde. Naast Nederlands spreekt hij Engels, Frans en Duits. Zijn standplaats zal Brussel zijn.

Hypertherm ontwerpt en fabriceert de meest geavanceerde plasmasnijsystemen ter wereld voor toepassing in uiteenlopende industrietakken, zoals scheepsbouw, productie en autoreparatie. De productlijn omvat handbediende en gemechaniseerde plasmasnijders en slijtdelen, evenals numerieke besturings- en hoogteregelingsapparatuur. Hypertherm systemen staan bekend om hun prestaties en betrouwbaarheid, resulterend in hogere productiviteit en winstgevendheid voor tienduizenden bedrijven. De reputatie van de onderneming op het gebied van plasma-innovatie gaat 40 jaar terug, tot 1968, met Hypertherm’s uitvinding van plasmasnijden met waterinjectie. De onderneming telt meer dan 1000 medewerkers naast regionale vestigingen en partnervertegenwoordigingen wereldwijd.

EINDE

Contact: Yvette Leeflang via +31(0) 165 596932 of [email protected]