Hypertherm zet groei in Europese markt voort met uitbreiding van het Nederlandse hoofdkantoor

Door: Hypertherm Europe  28-01-2008

Contactinformatie
Yvette Leeflang
T: +31 (0) 165 596 924
[email protected]
http://www.hypertherm.com/euHypertherm zet groei in Europese markt voort met uitbreiding van het Nederlandse hoofdkantoor

Roosendaal, Nederland – Hypertherm, wereldwijd leider op het gebied van metaalsnijtechnologie, verdubbelt de omvang van zijn Europese hoofdkantoor in Nederland op basis van de solide verkoop van zijn producten. De nieuwe vestiging in Roosendaal is op 7 september officieel geopend.

Dynamische groei binnen de Europese markt had voor Hypertherm tot gevolg dat de huidige vestiging te klein werd. De upgrade naar nagenoeg 1000 vierkante meter is een direct gevolg van de geweldige resultaten van de Europese groeistrategie van het bedrijf. Het centrum betekent een uitbreiding van de bestaande capaciteit, zodat het bedrijf zijn klanten beter kan ondersteunen met product- en verkooptrainingen.

“Hypertherm maakte in Europa de afgelopen vijf jaar een aanzienlijke groei door en de trend voor de toekomst is zeer positief. Onze strategie werpt vruchten af,” aldus Evan Smith, Vice President en General Manager van Hypertherm Inc., tijdens de ceremonie. “De regio vormt voor ons een belangrijke markt en wij zijn van plan onze uitbreiding voort te zetten."

De nieuwe vestiging is een aanvulling op het bestaande technisch trainingcentrum en omvat de nieuwste technologieën, zoals videoconferentie en multimediatraining. Bovendien is er plaats voor een gemechaniseerde tafel en de complete familie handmatige snijmachines.

“Wij hebben ons team in Roosendaal onlangs uitgebreid. Hierdoor hadden wij simpelweg meer ruimte nodig voor onze medewerkers,” zei Peter Vickers, Director, Hypertherm Europe. “Het nieuwe kantoor en de trainingsfaciliteiten vormen een uitbreiding van de bestaande capaciteit van het bedrijf, zodat onze klanten beter kunnen worden ondersteund. Bovendien hebben wij op basis van de verwachting van voortdurende sterke groei ruimte nodig voor toekomstige uitbreidingen. Deze nieuwe ruimte voldoet aan deze behoefte.”

Hypertherm is vanaf 1968 de brancheleider op het gebied van apparatuur en services voor plasmaboogsnijden. Door de voortdurend grensverleggende ontwikkelingen in productiviteit en precisie op het gebied van metaalsnijden - eerst met plasma, nu ook met laser - bevestigt en versterkt Hypertherm zijn positie als de wereldwijd leidende leverancier van geavanceerde technologie voor het snijden van metaal met hoge temperaturen.
Hypertherm voldoet aan de behoeften op het gebied van industrieel metaalsnijden vanuit zijn wereldwijde hoofdkantoor in Hanover, New Hampshire, USA, met dochterondernemingen, verkoopkantoren en partners over de hele wereld.


EINDE