Indoor Skydive Roosendaal biedt de ideale locatie voor de vrijdagmiddagborrel.

Indoor Skydive Roosendaal biedt de ideale locatie voor de vrijdagmiddagborrel. van Indoor Skydive Roosendaal

Door: Indoor Skydive Roosendaal  22-02-2008
Trefwoorden: Bedrijfsborrel, Café-restaurant, Vrijdagmiddagborrel

In veel steden is de vrijdagmiddagborrel een begrip. Roosendaal biedt de bedrijven in haar regio echter geen passend aanbod. Café-restaurant De Swooppond gesitueerd in het moderne pand van Indoor Skydive Roosendaal wil de vrijdagmiddagborrel herintroduceren voor bedrijvig Roosendaal.

 

Café-restaurant De Swooppond is iedere vrijdagmiddag het nieuwe onderkomen voor alle bedrijvigheid in en rondom Roosendaal. Doordat Roosendaal enorm aan het uitbreiden is, met Borchwerf II, is er een toenemende vraag naar een locatie waar bedrijven samen kunnen komen in een sfeervolle en inspirerende ambiance. De vrijdagmiddagborrel bij Indoor Skydive Roosendaal is daar een goed voorbeeld van. Onder het genot van een hapje en een drankje komen hier diverse bedrijven samen om plezierig te netwerken. Iedere vrijdag worden er tussen 16.00 en 19.00 uur gratis hapjes geserveerd om mensen kennis te laten maken met de keuken van café-restaurant De Swooppond.

 

Indoor Skydive Roosendaal biedt naast haar unieke product voldoende mogelijkheden om de zakelijke markt een onderkomen te bieden. Met diverse representatieve vergaderzalen, een kwalitatief goede keuken, een zeer goede bereikbaarheid; nog geen 500 meter van de snelweg afrit 19 en voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Met de vrijdagmiddagborrel laat Indoor Skydive Roosendaal iedereen kennis laten maken met haar diverse mogelijkheden. Hiervoor heeft het innovatieve center een actie tot en met de laatste vrijdag van maart; onder alle aanwezige klanten zal er tussen 16.00 en 19.00 een indoor skydivesessie worden verloot.

 

Voor meer informatie over de vrijdagmiddagborrel bij Indoor Skydive Roosendaal kunt u terecht op de website www.indoorskydive.com.

Trefwoorden: Bedrijfsborrel, Café-restaurant, Vrijdagmiddagborrel