Indoor Skydive Roosendaal viert 26 december haar 1 jarig bestaan.

Indoor Skydive Roosendaal viert 26 december haar 1 jarig bestaan. van Indoor Skydive Roosendaal

Door: Indoor Skydive Roosendaal  19-12-2007
Trefwoorden: Feest, Bedrijfsuitje, Indoor

Tijd vliegt voorbij bij Indoor Skydive Roosendaal!
Indoor Skydive Roosendaal viert 26 december haar 1 jarig bestaan.

Roosendaal, 18-12-2007

Indoor Skydive Roosendaal viert 26 december haar 1-jarig bestaan. Het eerste en enige indoor skydivecenter in de Benelux kijkt terug op een turbulent, maar goed jaar. Vele duizenden mensen hebben inmiddels gevlogen in de verticale windtunnel. Het zelfstandig vliegen in de windtunnel is uitermate veilig en blijkt voor iedereen toegankelijk.

Het concept is erg vernieuwend en blijft zich continue ontwikkelen, een voorbeeld hiervan is de nieuwe “Kids Wing”. Nog lang niet iedereen is bekend met Indoor Skydive Roosendaal en het indoor skydiven zelf. Toch zijn de vastgestelde doelstellingen in dit eerste jaar gehaald, sterker nog, het jaar wordt zelfs beter dan verwacht afgesloten.

Het unieke concept van Indoor Skydive Roosendaal spreekt een zeer divers publiek aan. Naast gezinnen, vriendengroepen en bedrijven komen er professionele skydivers vanuit de hele wereld met grote regelmaat vliegen bij Indoor Skydive Roosendaal. De reacties van de gasten zijn enkel positief. Meetings, events en bedrijfsuitjes al dan niet gecombineerd met het zelfstandig vliegen worden als zeer uniek en geslaagd bestempeld. Dit geeft Indoor Skydive Roosendaal een voorspoedig uitzicht op de komende jaren.

Gesteund door de successen van afgelopen jaar, zal Indoor Skydive Roosendaal ook het komende jaar vernieuwend zijn. Zo is de “Kids Wing” onlangs geopend. Een kinderafdeling vol met unieke speeltoestellen, met gratis toegang voor kinderen voor van 4 t/m 12 jaar. Ook café-restaurant “De Swooppond” is recent verbouwd en wordt verder aangekleed. Met diverse aanpassingen rondom het pand en een mooie attractie voor de kinderen zal Indoor Skydive Roosendaal de komende zomer haar terras vullen met veel fietsers uit de omgeving.

“We kunnen het jaar succesvol afsluiten en de verwachting voor komend jaar is de stijgende lijn door te zetten. Er werkt nu een fanatieke en hechte groep collegae, door hun inzet en vertrouwen is er dit jaar een uitzonderlijke prestatie geleverd”, aldus de directie.

26 december feestdag voor alle gasten bij Indoor Skydive Roosendaal
Woensdag 26 december, 2e kerstdag, wordt een feestelijke dag bij Indoor Skydive Roosendaal. Er worden cadeaus weg gegeven onder alle aanwezige gasten die deze dag gaan vliegen. Diverse partners, zoals reisbureau [email protected], Golfbaan de Stok, Kart Centre Roosendaal, Rosada factory outlet, Sieben Squashpark en Skidôme Rucphen stellen diverse prijzen beschikbaar. Ook is Café-restaurant “De Swooppond” feestelijk aangekleed. De dag zit vol met verassingen, dus voldoende redenen om die dag eens met het gezin naar Indoor Skydive Roosendaal te gaan.


Trefwoorden: Bedrijfsuitje, Feest, Indoor, Skydive