Milieuvriendelijk Smeren, dat kan ook natuurlijk!

Milieuvriendelijk Smeren, dat kan ook natuurlijk! van Interflon

Door: Interflon  27-11-2008
Trefwoorden: Subsidie, Milieuvriendelijk, Smeermiddelen

Milieuvriendelijke smeermiddelen van Interflon combineren een hoog percentage natuurlijke grondstoffen met onze innovatieve smeertechnologie. Hierdoor ontlasten zij het milieu én verlagen zij de wrijving in machines zo sterk, dat het energieverbruik wel tot 15% kan dalen – soms zelfs meer. Op deze manier ontzien Interflon producten dus niet alleen de bodem en het oppervlaktewater, maar verlagen zij ook de CO2 uitstoot – en uw energierekening!

Zijn de prestaties echt niet minder?
Nee! In tegendeel. Dit is een hardnekkig misverstand. Milieuvriendelijke smeermiddelen smeren van nature beter en hechten beter aan metaal dan minerale producten. Hierdoor zijn zij technisch superieur en breder inzetbaar. De veel langere levensduur van Interflon producten en de lagere onderhouds- en energiekosten compenseren ruimschoots de mogelijk iets hogere kostprijs t.o.v. conventionele smeermiddelen.

Officiële Europese Ecolabel milieukeurmerk

Producten met officiële Europese milieukeurmerk “Ecolabel” garanderen een onafhankelijke beoordeling van een top-milieukwaliteit. Inmiddels is deze ”bloem” ook aan een Interflon hydrauliekolie toegekend. Zo maken wij het u gemakkelijker om een verantwoorde keuze te maken voor onze zeer goed presterende, milieuvriendelijke producten. Wat houdt ú nog tegen?

Trefwoorden: Bacteriën, Biologisch Afbreekbaar, Bodem, Eco-label, Energieverbruik, Hernieuwbare Grondstoffen, Hydrauliekolie, Milieuvriendelijk, Smeermiddelen, Subsidie, Vamil,

Contact Interflon

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share