Kaam BV Installatie- en Servicebedrijf van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorstraat 27 , 4702 EL Roosendaal, Noord-Brabant

E-mail

Over Kaam BV Installatie- en Servicebedrijf van

Installatie- en Servicebedrijf van Kaam b.v. is een all-round installatie- en servicebedrijf, opgericht in 1928 en inmiddels een begrip in en om Roosendaal, voornamelijk werkzaam op de particuliere markt. Onze 3 werkzame monteurs staan graag voor u klaar om vakkundig en klantvriendelijk de gevraagde werkzaamheden bij u uit te voeren.

Onze showroom biedt een ruime keuze aan c.v.-ketels, sanitair en tegels, waarbij u een deskundig advies krijgt over de diverse mogelijkheden, toegespitst op uw woning.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kaam BV Installatie- en Servicebedrijf van in Voorstraat 27, Roosendaal Noord-Brabant 4702 EL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Roosendaal Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roosendaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roosendaal Noord-Brabant, 4702 EL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3744016]