Konings Staal BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tussenriemer 13 , 4704 RT Roosendaal, Noord-Brabant

E-mail

Over Konings Staal BV

Konings Staal is een modern bedrijf met een rijke historie en een uitstekende reputatie op het gebied van staalproducten in de ruimste zin des woords. Als staalgroothandel kent het bedrijf een grote verscheidenheid aan doelgroepen, zoals o.a. staalbouwers, constructeurs en installateurs. Daarnaast kunnen klanten voor een aantal essentiële staalbewerkingen terecht: zagen, conserveren, knippen, togen, boren, verzinken, etc. Kortom, het eigentijdse bedrijf beschikt over een ruim productassortiment, een verregaande service en een grote mate van flexibiliteit.

Welkom in de wereld van Konings Staal!

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Metal Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Roosendaal Noord-Brabant

Is Konings Staal BV in Tussenriemer 13, Roosendaal Noord-Brabant 4704 RT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thermisch Verzinken diensten in Roosendaal Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roosendaal Thermisch Verzinken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roosendaal Noord-Brabant, 4704 RT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820207]