Link2China Chinees vertaalbureau voor Chinese vertalingen en trainingen

Link2China Chinees vertaalbureau voor Chinese vertalingen en trainingen van Link2china

Door: Link2china  24-12-2008
Trefwoorden: Adoptie, Taaltraining, Chinees Vertaalbureau

Wij hanteren aantrekkelijke tarieven en tevens zijn gespecialiseerde Chinese vertalingen mogelijk.
Onze specialisaties zijn onder meer: juridische vertalingen, ICT-teksten, website-vertalingen, vertaling van adoptie-documenten en het leveren van karakter/naam-bestanden voor drukwerk.

Onze vertalingen zijn van hoog niveau. Dit wordt niet alleen bereikt doordat het Chinees bij Link2China als moedertaal wordt beheerst maar ook door de uitgebreide ervaring, die onze vertalers in een specifieke branche hebben opgebouwd. Vertalen is niet alleen het letterlijk vertalen van woorden/karakters maar ook weten wat de culturele achtergrond is, wat men eigenlijk bedoelt te bereiken met een bepaalde tekst. Vertalen is ook rekening houden met omgangsregels en weten hoe men dit dient te verwoorden. De beste toon kan dan worden weergegeven door vertalers, die de Chinese taal voor de volle 100% beheersen omdat het hun moedertaal is. Zij hebben bij ons de eindcontrole.
U kunt bij ons ook terecht voor Chinese business-trainingen, trainingen voor adoptieouders en taal- en cultuurtrainingen ter voorbereiding op een China-reis, rootsreis of adoptiereis. Na afloop van de cursusdag zult u in staat zijn om in het Chinees de belangrijkste beleefdheidsvormen uit te wisselen en korte zinnetjes te maken. De verkregen kennis over de Chinese cultuur zal uw begrip t.o.v. het hedendaagse China verstevigen en derhalve van evident belang zijn indien u zaken doet met Chinezen. Goede voorbereiding is hierbij immers altijd een must om de business in China tot een succes te brengen. Tijdens de business-trainingen geven wij u ook uitgebreide adviezen en do's en don't over het zakelijk verkeer met China. De cursussen vinden plaats in Rotterdam, maar kunnen ook op de werkplek worden gehouden en op maat worden ontwikkeld.

Dus, Link2China is u graag van dienst met professionele Chinese vertalingen en trainingen voor een aantrekkelijk tarief.
Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken: www.link2china.nl . Informatie via info@link2china.nl of 085-2013472

Trefwoorden: Aankomstkaartjes, Adoptie, China-adoptie, China-reis, Chinees Vertaalbureau, Chinese Businesstraining, Chinese Cultuurtraining, Chinese Taaltraining, Chinese Trainingen, Chinese Vertalingen, Cultuurtraining, Ict Vertaling, It Vertaling, Juridische Vertaling, Karakterbestanden, Naambestanden, Rootsreizen, Taaltraining, Website Vertaling, Weeshuiscontact,