Openbare Basisschool De Wingerd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kersenberg 52 , 4708 KC Roosendaal, Noord-Brabant

E-mail

Over Openbare Basisschool De Wingerd

De Wingerd is een openbare daltonschool waar iedereen tot zijn recht komt.

De Wingerd is een school waar leerlingen en medewerkers elkaar ontmoeten in een veilige leer- en werkomgeving. Onze school staat voor kwalitatief goed onderwijs dat leidt tot het maken van de juiste stappen door de kinderen en een goede aansluiting op de toekomst. Een aansluiting die past bij de capaciteiten van de leerlingen. Op de Wingerd mag je jezelf zijn en uitgroeien tot de beste versie van jezelf, de "mens zonder vrees".

"Vertrouwen" vormt de basis voor alles wat er binnen de school gerealiseerd is en gaat worden. Ouders vertrouwen ons de zorg voor de ontwikkeling van hun kinderen toe; de relatie tussen leerlingen en medewerkers is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en professionals werken samen op basis van vertrouwen. Maar ook het vertrouwen in elkaars en eigen kunnen vormt een belangrijke basis voor het realiseren van de doelen binnen de school. Het is de grote betrokkenheid op elkaar die de Wingerd bijzonder maakt.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Roosendaal Noord-Brabant

Is Openbare Basisschool De Wingerd in Kersenberg 52, Roosendaal Noord-Brabant 4708 KC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Les diensten in Roosendaal Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roosendaal Les per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roosendaal Noord-Brabant, 4708 KC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820569]