Wubben Handelsmaatschappij BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tussenriemer 21 , 4704 RT Roosendaal, Noord-Brabant

E-mail

Over Wubben Handelsmaatschappij BV

Wubben Handelsmaatschappij B.V. te Roosendaal is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van inzameling en verwerking van afval.

Wij kunnen afgewerkte olie ophalen in heel Nederland. Ook andere olie gerelateerde afvalstoffen worden door Wubben ingezameld en verwerkt.

Wij kunnen tevens zorgen voor het inzamelen en verwerken van afvalolie, koelvloeistof, oliefilters, remvloeistof, remolie, brandstofrestanten (benzine/diesel), olie-water-slib, ontvetter, oliehoudend afval, lege emballage en boor- en snijolie. Wij kunnen de verwerking van de afvalstoffen in een totaalpakket aanbieden.

Wubben streeft ernaar koploper te zijn in de implementatie van de laatste regelgeving en milieu eisen. Het bedrijf, materiaal en het personeel beschikken over alle benodigde papieren, certificeringen, vergunningen en vooral veel kennis en ervaring.

Wubben staat voor kwaliteit, veiligheid, milieu, innovatie en duurzaamheid.

Naast de inzameling van afgewerkte olie, afvalolie en olie-gerelateerd afval zijn wij ook zeer actief op het gebied van het reinigen van ondergrondse en bovengrondse tanks. Wij hebben inmiddels al tienduizenden tanks inwendig gereinigd zoals benzine, diesel- en huisbrandolie conform KIWA BRL-K905.

Afvalolie: uw zorg, onze specialiteit, vertrouwd, snel, duidelijk.

www.wubben.nl

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Wubben-Afvalolie/442139035892442

Categorieën: Waste Management

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wubben Handelsmaatschappij BV in Tussenriemer 21, Roosendaal Noord-Brabant 4704 RT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Roosendaal Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roosendaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roosendaal Noord-Brabant, 4704 RT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718284]