Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boerhaavelaan 19 , 4708 AE Roosendaal, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) is een zelfstandig opererend instituut met zo'n 80 medewerkers. Het instituut beschikt over hoog gespecialiseerd personeel en ultra-moderne apparatuur en levert hoogwaardige radiotherapeutische zorg aan patiënten uit Zeeland, West-Brabant en delen van Zuid-Holland. In het ZRTI kunnen mensen terecht voor behandeling met bestraling voor allerlei soorten kanker op de locaties Vlissingen en Roosendaal.

Wij meten de beleving van de patiënt over de kwaliteit van zorg d.m.v. tevredenheidonderzoeken. In 2014 gaven de patiënten de behandeling bij het ZRTI gemiddeld een 8,7. In 2014 ontving het ZRTI de hoogste waardering in een onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van zorg onder 17 van de 20 radiotherapiecentra in Nederland (CQ index radiotherapie). Het ZRTI werd door patiënten die aan dit onderzoek meededen gewaardeerd met een 9,5.

Het ZRTI werkt nauw samen met de omringende ziekenhuizen, in het regionale netwerk EMBRAZE en heeft een alliantie met het academische ziekenhuis in Rotterdam (Erasmus MC). Het bieden van de beste medische zorg en met de hoogst haalbare service staat bij de ZRTI medewerkers centraal.

Momenteel is het ZRTI gecertificeerd volgens HKZ. In 2015 worden de voorbereidingen getroffen voor NIAZ/Qmentum accreditatie in het voorjaar van 2016.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/zrti

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Roosendaal Noord-Brabant

Is Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) in Boerhaavelaan 19, Roosendaal Noord-Brabant 4708 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Menzis diensten in Roosendaal Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roosendaal Menzis per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roosendaal Noord-Brabant, 4708 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826738]