Autoschade Schadenet Rosmalen Schellings BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vliertwijksestraat 42 , 5249 RJ Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail

Over Autoschade Schadenet Rosmalen Schellings BV

Schellings Autoschade is een toonaangevend schadeherstelbedrijf en gevestigd in Berlicum en Rosmalen. Wij verzorgen niet alleen reparaties aan uw auto, maar regelen ook alle bijkomende administratieve zaken. Ook kunnen wij voor gratis vervangend vervoer zorgen. Kwaliteit, snelheid en zorgvuldigheid staan bij onze 20 specialisten hoog in het vaandel.

Schellings Autoschade verzorgt ook reparaties voor dealer- en leasebedrijven. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en hebben samenwerkingsovereenkomsten met Schadegarant, Topherstel, Achmea schadeservice (Avero, Centraal beheer, FBTO, Interpolis), Aegon, ZLM en dit alles incl. de Focwa-garantieregeling. Bovendien is Schellings Autoschade aangesloten bij Schadenet. Schadenet is een professionele autoschadeherstelketen van franchisenemers in Nederland.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autoschade Schadenet Rosmalen Schellings BV in Vliertwijksestraat 42, Rosmalen Noord-Brabant 5249 RJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rosmalen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rosmalen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rosmalen Noord-Brabant, 5249 RJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825489]