Bibliotheek/StadsBiEB Rosmalen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoff van Hollantlaan 1 , 5243 SR Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bibliotheek/StadsBiEB Rosmalen

De Bieb is niet alleen een openbaar gebouw waar je boeken kunt lenen. We bieden meer dan u misschien in eerste instantie verwacht. De Bieb is ook een plek van ontmoeting en een podium voor informatie en cultuur.

Er is een uitgebreid en gevarieerd cultureel en informatief biebprogramma met onder meer lezingen en workshops, exposities, Literaire Manifestatie, Maand van het Schrijven en Voordeelmetjebiebpas-acties. Veel activiteiten vinden plaats in De Bovenkamer, drie multifunctionele zalen in de BiEB die ook onderdak bieden aan activiteiten van derden.
Veelal organiseren we deze activiteiten in samenwerking met andere culturele instellingen in de stad.

Op het gebied van onderwijs is de Bieb een actieve partner: Zo zijn we een belangrijke steunpilaar van alle (educatieve) voorzieningen voor kinderen in de leeftijd 0 – 13 jaar, waaronder alle Brede Bossche Scholen en de basisscholen. De bibliotheek is ook nauw betrokken bij het gemeentelijk beleidsplan ‘Nederlandse taal met beleid’.

Aan ons beleid en onze activiteiten ligt een missie ten grondslag:

"De bibliotheek wil de inwoners van de gemeente 's-Hertogenbosch en omgeving inspireren zich hun leven lang te blijven verwonderen en te blijven ontwikkelen."

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di, Vr - Za
-
Wo - Do
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Libraries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bibliotheek/StadsBiEB Rosmalen in Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen Noord-Brabant 5243 SR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Boeken diensten in Rosmalen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rosmalen Boeken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rosmalen Noord-Brabant, 5243 SR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823042]