Dekens Praktijk voor Acupunctuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Striensestraat 95 , 5241 BD Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail

Over Dekens Praktijk voor Acupunctuur

Vanaf 1993 ben ik als acupuncturist werkzaam in mijn eigen praktijk aan huis in Rosmalen. Acupunctuur is een klassieke Chinese geneeswijze, die in het westen als aanvulling op de reguliere geneeskunde wordt gebruikt.

Verschillende energieën circuleren via de energiebanen, de zogenaamde meridianen door ons lichaam. Deze meridianen vormen samen een complex netwerk. Dit netwerk valt te vergelijken met een groot spoorwegnet met verschillende stations. De stations zijn de plaatsen waar invloed kan worden uitgeoefend op het hele netwerk. Deze stations noemen we de acupunctuurpunten. Op deze acupunctuurpunten worden de energieën beïnvloed door middel van fijne naalden. Ook moxa en laser zijn methodes om deze punten te behandelen.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di
-
Wo - Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dekens Praktijk voor Acupunctuur in Striensestraat 95, Rosmalen Noord-Brabant 5241 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Behandeling diensten in Rosmalen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rosmalen Behandeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rosmalen Noord-Brabant, 5241 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816759]