Nieuw merk voor babykameraccessoires presenteert eerste collectie.

Nieuw merk voor babykameraccessoires presenteert eerste collectie. van Fabs World

Door: Fabs World  22-05-2008
Trefwoorden: Baby, Kinder, Zwanger

De ontwerpen
Fabienne Beckmann bruist van inspiratie en doet overal ideeën op. Deze verwerkt ze in nieuwe ontwerpen. Thuis achter haar naaimachine worden de eerste ontwerpen en monsters gemaakt. Fabienne is een echte vakvrouw. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in het gebruikte haakwerk en het patchwork dat opgebouwd is zoals patchwork hoor te zijn.

100% warmte
De 8 sfeerlijnen (Rood Witte Stip, Zwart Witte Stip, Fuchsia Bloem, Gouden Bloem, Lime Patch, Roze Patch, Grijze Streep, Petrol Streep) creëren een wereld op zich. Een wereld met 100% warmte. Het enige dat nodig is voor een basic babykamer of een neutrale omgeving, zijn de producten van Fabs World. Deze geven kleur, sfeer en een goed gevoel: 100% warmte dus!

De extra’s van Fabs World
Fabs World geeft extra comfort en extra warmte. De badcape heeft daarom een extra grote voetenzak tegen koude voetjes. De spuugdoek is extra groot om vieze schouders te voorkomen. Het extra brede lakentje is gemakkelijk in te stoppen. Met het hoofdpuntje wordt het matras extra beschermd en het ledikantje extra mooi opgemaakt. En het slabbetje is gewoon extra mooi.

Fabs World geeft 100% warmte in Thailand
De producten van Fabs World worden in Thailand in een fairtrade project vakkundig gemaakt. Een werkgelegenheidsproject voor vrouwen uit arme gebieden. Deze vrouwen kunnen hierdoor eerlijk werk doen als alternatief voor prostitutie. En belangrijker nog, thuis blijven bij hun kinderen, deze zelf opvoeden en 100% warmte geven.

Blijven verrassen
Fabs World blijft voortdurend verrassen. Niet alleen door de hoge kwaliteit en prachtige ontwerpen. Ook door de samenstelling van de collectie, de materiaal- en kleurkeuze, de werkwijze, de klantvriendelijkheid en service. De collectie wordt binnenkort al uitgebreid met nog meer baby- en kinderkameraccessoires. En ook “gewoon” leuke producten voor baby’s, peuters / kleuters en mama’s zullen in de collectie worden opgenomen.

Enthousiast ontvangen
Fabs World is er trots op dat vooraanstaande winkels zoals KidsFactory, Keet in Huis, Moeders Mooiste Kinderwinkel en Sterre en Tijl enthousiast zijn over de eerste collectie en hebben opgenomen in hun winkelassortiment.

Over Fabs World en Fabienne Beckmann

Fabienne Beckmann leerde op jonge leeftijd verschillende handwerktechnieken van haar oma. Als snel maakte ze haar eigen kleding en accessoires, haakte etuitjes, breide truien, bekleedde banken en naaide gordijnen. Een basis waarin creativiteit en vakmanschap zich optimaal konden ontwikkelen. Fabienne studeerde in 1991 af aan de Kunstacademie Den Bosch. Zij deed ervaring op bij Peek & Cloppenburg en de televisie. Ook ontwierp en maakte zij bruidsjurken. Na een “uitstapje” naar een naaiatelier voor sociale werkvoorziening begon Fabienne voor zichzelf. Als zelfstandig onderneemster maakte zij eerst dingen die gewoon leuk zijn om te maken; accessoires voor in huis, voor aan je lijf en zo ook voor de babykamer. Deze babykamer accessoires kregen meer vorm na de geboorte van haar dochter. Zo ontstond Fabs World. Fabienne’s belangrijkste drijfveer is het maken van dingen die een goed gevoel geven. Dingen met een hoog “hebben” gehalte, leuk om naar te kijken en vooral leuk om te gebruiken. Voor Fabienne is het essentieel dat iedereen die Fabs World “tegen komt” er een goed gevoel van krijgt. Daarom wordt Fabs World gemaakt in een fairtrade project. En probeert Fabs World op vele manieren 100% warmte te geven.
__________________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie:

Voor meer verkoop- en productinformatie, digitaal beeld, aanvragen van monsters, samenwerking voor o.a.: styling, magazine producties, lezersacties:
LeadsMe, Tanja Klijn, tel. 00 31 (0)6 – 29511298 of leads-me@hotmail.com.

Publicatie alleen met bronvermelding Fabs World.
Na publicaties ontvangt Fabs World graag een bewijsexemplaar.

Fabs World
Eikakkerhoeve 48
5242 KK Rosmalen
t: 00 31 (0) 73 – 850 5229
e: info@fabsworld.nl
i: www.fabsworld.nl

Trefwoorden: Baby, Babyaccessoires, Babybenodigdheden, Babykamer, Babykameraccessoires, Babyuitzet, Badcape, Bangkok, Boxkleden, Boxkleed, Fair Trade, Kinder, Kinderkamer, Kinderkameraccessoires, Lakentje, Lakentjes, Slabber, Slabbetjes, Spuugdoek, Spuugdoekjes, Zwanger,