Uitbreiding sfeerlijnen met nog meer babyaccessoires en hebbedingetjes

Uitbreiding sfeerlijnen met nog meer babyaccessoires en hebbedingetjes van Fabs World

Door: Fabs World  22-05-2008
Trefwoorden: Speelgoed, Baby, Kinder

Een must have voor de babykamer; mooi leuk, mooi anders, mooi praktisch en mooi bijzonder.
FABS WORLD heeft haar 8 basislijnen (rood / wit stip, zwart / wit stip, grijs / wit streep, petrol / wit streep, fuchsia bloem, gouden bloem, pink patch, lime patch) uitgebreid:
· Mooi en leuk zijn de grappige, stoffen speelgoed / deco muizen. Niet alleen zacht en lief om mee te knuffelen. Ook prachtig op de babykamer. Door de zachte prijs een heel leuk (kraam)cadeautje. Prijs EURO 9,95.
· Mooi en anders zijn de decoratieve en praktische commodetassen in 3 maten. Het grootste formaat is handig voor luiers en verzorgingsproducten. Maar ook om speelgoed in op te bergen. En het kleinste formaat? Als tasje voor peutermeisjes. Voor hun speldjes, elastiekjes en “freubeldingetjes”, voor wattenstaafjes, wattenschijfjes, sieraden of om zo maar wat mee “rond te showen”. Prijzen EURO 14,95, 19,95 en 24,95.
· Mooi en praktisch zijn de handige speentasjes voor het hygiënisch opbergen van fopspenen. Nooit meer zoeken in tas of zakken. In dit speciale tasje is de fopspeen altijd direct bij de hand. Prijs EURO 6,95.
· Mooi en bijzonder zijn de zachte ledikantdekens van badstof met traditioneel haakwerk. Warm en mooi in het ledikantje en ook te gebruiken als speelkleed of omslagdoek. Prijs EURO 79,95.

FABS WORLD is eigentijds en tegelijkertijd tijdloos. Maar is ook bijzonder door in te kopen op locale markten. Stofjes en patroontjes variëren hierdoor soms wat. Producten horen zo bij elkaar maar zijn toch anders. Dit maakt binnen een sfeerlijn de combinatie van producten net even spannender. En door te produceren in een Fair Trade project in Bangkok kunnen tientallen vrouwen eerlijk werk doen als alternatief voor de prostitutie en zelf thuis voor hun kinderen zorgen. Ook zo verspreidt FABS WORLD 100% warmte over de hele wereld.

Welkom in FABS WORLD – een wereld met 100% warmte.

Trefwoorden: Aankleedkussenhoes, Baby, Babykamer, Babykameraccessoires, Badcape, Boxkleden, Boxkleed, Commode, Commodetassen, Fair Trade, Kinder, Kinderkamer, Lakentje, Slabber, Speelgoed, Speentasje, Spuugdoek, Spuugdoekje, Zwanger,