Opleiding Debiteurenbeheer in Rosmalen, Den Bosch, Roosendaal, Breda, Maastricht, Heerlen, Sittard

Door: Fjm Opleidingen  30-03-2011
Trefwoorden: Opleidingen, Excel, Secretarieel

 Het structureren en op orde brengen van een debiteurenadministratie is voor een bedrijf van levensbelang. Toch is er in de praktijk vaak sprake van een terughoudende opstelling en wordt een te laat betalende debiteur nauwelijks aangepakt.
Actief debiteurenbeheer voorkomt veel problemen en is zowel gericht op het behoud van een goede relatie met de klant als het verbeteren van de financiële positie van uw zaak.

Voor wie

  • Als u medewerker van een afdeling (debiteuren)administratie bent of wil worden
  • Als u medewerker van een financiële administratie bent
  • Als u ondernemer bent en debiteurenbeleid goed wilt organiseren
Vooropleiding en niveau
Bij de opleiding wordt uitgegaan van een mbo-4/ havo/vwo-niveau.

Trefwoorden: Administratief Medewerkster, avondopleiding administratief medewerker, avondopleiding telefoniste, avondopleiding telefoniste receptioniste, Basiskennis Boekhouden, basiskennis calculatie, Computeropleidingen, Excel, Kantooropleidingen, Management Opleiding, opleiding basikennis calculatie, opleiding basiskennis boekhouden, opleiding notuleren, opleiding praktijkdiploma boekhouden, Opleiding Secretaresse, opleiding telefoniste, Opleiding Telefoniste Receptioniste, opleiding word 2007, Opleidingen, pdb opleiding, Receptioniste, Secretaresse Opleiding, Secretarieel, Telefoniste Receptioniste, wat verdient een boekhouder, wat verdient een secretaresse,