Gebroeders Voets Weg- en Waterbouw B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vinkenveld 4 , 5249 JP Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail

Over Gebroeders Voets Weg- en Waterbouw B.V.

Gebr. Voets B.V. is een familiebedrijf, ruim 50 jaar geleden ontstaan uit ambachtelijk vakmanschap van straatmakers. Door de jaren heen is het bedrijf verder geprofessionaliseerd en uitgegroeid tot een all-round gemechaniseerd weg- en waterbouw bedrijf. In deze ontwikkeling is echter het ambachtelijke vakmanschap zeker niet uit het oog verloren.

Hoofdactiviteiten zijn grondwerken, rioleringswerken en wegenbouw, met als specialiteit hoogwaardige sierbestratingen. Wij werken als hoofdaannemer en als onderaannemer. De uit te voeren projecten strekken zich uit over geheel Nederland, de nadruk ligt echter op zuid en midden Nederland.

Wij zijn een specialist in natuursteenverharding in binnenstedelijk gebied en in het aanbrengen van de bijbehorende voegvulling. Wij leveren een aantal verschillende typen voegvulling die geschikt zijn voor natuursteen verhardingen. Daarnaast hebben wij ook een voegvullingsproduct voor gebakken en beton straatstenen dat onkruid werend is.

De aard van de projecten die door Gebr. Voets B.V. gerealiseerd worden:

- Woonrijp maken woongebieden
- Infrastructurele werken t.b.v. projectontwikkeling op het gebied van utiliteitsbouw,
bedrijfsgebouwen, woningbouw, herontwikkelingsplannen en renovaties.
- Rioolreconstructies.
- Herinrichting woonwijken.
- Herinrichting binnenstedelijk gebied.

Op het lijf geschreven
In het bijzonder zijn binnenstedelijke herinrichtingsprojecten van openbaar gebied Gebr. Voets B.V. op het lijf geschreven, juist omdat er op een inventieve manier gewerkt kan worden

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gebroeders Voets Weg- en Waterbouw B.V. in Vinkenveld 4, Rosmalen Noord-Brabant 5249 JP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rosmalen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rosmalen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rosmalen Noord-Brabant, 5249 JP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824959]