Groot Bewerkingsmachines BV De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vinkenveld 3 , 5249 JN Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail

Over Groot Bewerkingsmachines BV De

De Groot levert een totaalpakket voor de hout-, kunststof- en aluminiumbewerker. Of het gaat om een onderdeel, een technische storing, de keuring van uw machinepark, een bezoek aan de showroom, de aan- of verkoop van een machine of de aflevering daarvan: De Groot heeft de oplossing in huis. En hierbij zijn we onafhankelijk. Voor machines en onderdelen bent u niet gebonden aan één fabrikant. Door deze vrijheid bent u ervan verzekerd dat u altijd de top in huis haalt, ongeacht het segment waarin u werkzaam bent.
De Groot is exclusief agent voor vele topmerken waaronder Altendorf, Biesse, Weinig, Dimter, Raimann, Hofmann en meer. In het assortiment vindt u standaardmachines als zaagmachines, boormachines, freesmachines, schaafmachines en combinatiemachines, maar ook volledig automatisch cnc-gestuurde bewerkingsmachines en handgereedschappen.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/DeGrootRosmalen

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Groot Bewerkingsmachines BV De in Vinkenveld 3, Rosmalen Noord-Brabant 5249 JN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rosmalen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rosmalen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rosmalen Noord-Brabant, 5249 JN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3693531]