Kinderopvang Zoete Lieve Gerritje

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Hoef 92 , 5242 CN Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail

Over Kinderopvang Zoete Lieve Gerritje

Zoete Lieve Gerritje is een kleinschalig kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf biedt een vorm van kinderopvang waarin alle voordelen van opvang gecombineerd worden, zoals: professionaliteit, huiselijke en geborgen sfeer, kleinere groepen en de aanwezigheid van een agogisch medewerkster

Er komen dagelijks maximaal 10 kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden begeleid door 2 pedagogische medewerksters. Tevens is er een agogisch medewerkster in dienst die sommige kinderen op dat moment extra individuele aandacht geeft.

Omdat deze vorm van opvang kleinschalig is, en er gemiddeld 1 leidster voor 3 kinderen de aandacht heeft (in plaats van 6 of 8 kinderen per leidster), is er veel tijd en aandacht voor elk kind mogelijk. Uw kind komt dus terecht in een veilige, rustige en pedagogisch verantwoorde omgeving. Rust is dan ook van essentieel belang voor uw kleintje. Zo bieden we de kinderen aparte slaapkamertjes aan, zodat ze rustiger kunnen slapen en/of uitrusten. Het doel van Zoete Lieve Gerritje is het realiseren van de hoogste kwaliteit op het gebied van kinderopvang.

Tevens vinden we het heel erg belangrijk dat ieder kind zich “thuis”, veilig en welkom voelt in de opvang. Ook vinden wij het belangrijk dat een kind zich kan ontplooien en zich kan ontwikkelen in zijn eigen tempo.

Om de kwaliteit nog meer te optimaliseren zijn we per 1 januari 2009 volledig overgestapt op biologische producten. Dit houdt in dat wij uw kind een zeer complete en uitgebalanceerde voeding kunnen bieden.

Vanaf 7.30 uur staat de deur bij Zoete Lieve Gerritje voor u open. Zoete lieve Gerritje is een kinderopvang waar ieder kind ALL INCLUSIVE verblijft. Dit houdt in dat er een compleet “pakket” van verzorging geboden wordt! De kinderen eten eerst hun ontbijtje nog thuis, maar vanaf dat moment wordt hier alles verzorgd!

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang Zoete Lieve Gerritje in De Hoef 92, Rosmalen Noord-Brabant 5242 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Rosmalen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rosmalen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rosmalen Noord-Brabant, 5242 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816812]