Ossenspan Finance BV Financieel Interim Management

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sparrenhoeven 8 , 5244 GZ Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail

Over Ossenspan Finance BV Financieel Interim Management

Matthijs Osse is als Register Controller al bijna 12 jaar werkzaam in interim opdrachten op het gebied van finance & control. Hij zorgt voor professionele en hoogwaardige invulling van uw tijdelijke finance posities zoals financieel directeur, finance manager of business controller.

Matthijs Osse is een resultaat gerichte manager met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij heeft goed inzicht in processen en weet bruggen te bouwen door focus te leggen op gezamenlijke resultaten. In al zijn opdrachten is hij in staat geweest om finance en de business bij elkaar te brengen. Als manager is hij betrokken bij medewerkers en andere betrokkenen en in staat om (cultuur)veranderingen vorm te geven. Bij uitstek een teamspeler die snel schakelt tussen abstracte materie en operationele problemen. Matthijs spreekt vloeiend Duits en Engels en is daarmee ook internationaal voor uw organisatie inzetbaar. Met een goed gevoel voor humor geeft hij voor uw organisatie invulling aan zijn motto:"Finance is niet de rem- maar het gaspedaal van de organisatie!"

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accounting & Financial Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ossenspan Finance BV Financieel Interim Management in Sparrenhoeven 8, Rosmalen Noord-Brabant 5244 GZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rosmalen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rosmalen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rosmalen Noord-Brabant, 5244 GZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821326]