Uitzenden en Detacheren

Uitzenden en Detacheren van Profimax B.V.

Door: Profimax B.V.  16-01-2013
Trefwoorden: Coaching, Zakelijke Dienstverlening, Personal Coaching

Uitzend- en Detacheringsbureau PROFIMAX is een betrouwbare speler in de arbeidsbemiddeling.
PROFIMAX is ontstaan vanuit een visie, namelijk: De flexmedewerkers en de juiste opdrachtgevers. Zij zijn beide de drijvende kracht van onze organisatie.

Wij hebben de focus op de technische en logistieke branche en vinden het een uitdaging in deze sectoren werkzaam te zijn waar de nodige vakkennis bij ons al ten gronde ligt. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgedaan op het gebied van uitzenden, detacheren, werving en selectie. Wij verschaffen voor de juiste werkzoekende de juiste werkplek wat kan resulteren in  langlopende banen, tijdelijke functies, vakantiewerk of zelfs spoedklussen. We hebben een actueel uitgebreid database met werkzoekenden. Uiteraard schalen wij iedereen in onder de voorwaarden en wetgeving van de geldende regels vallend onder de ABU.

Als uitzend- en detacheringsbureau is het ons doel om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen om volledig aan de wens tegemoet te komen van iedere partij. Het beeld van wat de flexmedewerker zoekt en wat de opdrachtgever voor ogen heeft en ook verwacht tijdens de sollicitatie procedure wordt gekenmerkt door ons goed vertrouwen en bovenal goed overleg van te voren om alles helder te krijgen qua voorwaarden en tarieven. Onze flexmedewerkers zullen daar waar nodig van de juiste certificaten worden voorzien opdat zij optimaal en flexibel aan het werk gezet kunnen worden via ons. Dat  kan op meerdere vakgebieden wat uw bedrijf ten goede komt. Hierdoor wordt de flexmedewerker breder opgeleid en zal van meerwaarde zijn voor u.

Trefwoorden: Arbeidsbemiddeling, Coaching, Detacheringsbureau, Flexmedewerkers, Hr, Logistiek, Organisatie Advies, Personal Coaching, Rosmalen, Techniek, Uitzendbureau, Vacature, Werk Naar Werk, Werving En Selectie, Zakelijke Dienstverlening

Andere producten en diensten van Profimax B.V.

Flexmedewerkers van Profimax B.V. thumbnail
16-01-2013

Flexmedewerkers

  ieder persoon nemen we serieus als werkzoekende !


Vacatures van Profimax B.V. thumbnail
16-01-2013

Vacatures

    voor de juiste vacatures op maat


werving en selectie van Profimax B.V. thumbnail
16-01-2013

werving en selectie

. ook voor werving en selectie !