Scholten Fysio- en Manuele Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Birgittinessenborch 2 , 5241 KD Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Scholten Fysio- en Manuele Therapie

Onze praktijk is gevestigd in Rosmalen, waar wij over 3 locaties beschikken. Onze locaties zijn gevestigd in de wijk de Overlaet, in het centrum van Rosmalen en onze trainingslocatie bevindt zich in Hintham.
Naast algemene fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in manuele therapie (SOMT), sportfysiotherapie, en behandeling van chronische pijnklachten. Daarnaast bieden wij Fysiofitness en sportspecifieke veldrevalidatie aan, en zijn wij verantwoordelijk voor de medische begeleiding bij voetbalclubs OJC Rosmalen, en RJO Brabant United.

Bij al onze diensten hebben wij extra aandacht voor de drie belangrijkste pijlers; kwaliteit, klanttevredenheid en innovatie.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Scholten Fysio- en Manuele Therapie in Birgittinessenborch 2, Rosmalen Noord-Brabant 5241 KD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Rosmalen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rosmalen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rosmalen Noord-Brabant, 5241 KD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825518]