Shoeby Fashion haalt groeidoelstelling 2007 glansrijk

Shoeby Fashion haalt groeidoelstelling 2007 glansrijk van Shoeby

Door: Shoeby  08-01-2008

2007 werd gestart met het streven om in dit jaar de 150e winkel te openen. In augustus was de 150e winkel een feit. De teller staat inmiddels op 154 winkels. Shoeby Fashion neemt met 110 franchise-winkels een mooie 2e plaats in op het lijstje van grootste franchiseformules in Nederland.

Het groeitempo was in de eerste tien jaar bescheiden, de formule opende tien winkels. In 1997 werd de formule ook ter beschikking gesteld aan franchisenemers, waardoor het groeitempo verder toenam. Intussen wordt het overgrote deel van de winkels door een franchisenemer gerund. Logisch volgens Mieke van Deursen, directie. “De kracht van ons concept is ook de persoonlijke benadering van de klant. Wie kan dat beter dan een ondernemer, die in zijn of haar omgeving een eigen Shoeby Fashion exploiteert?”

Franchise traineeship
Sinds dit jaar biedt Shoeby Fashion ambitieuze kandidaat- franchisenemers een traineeship aan. Dit najaar zijn drie ondernemers in Arnhem, Heemstede en Oosterwolde begonnen met hun opleiding.
De opleiding is bedoeld voor talentvolle kandidaten die de stap naar het zelfstandig ondernemerschap in één keer te groot vinden. Zij volgen een éénjarig trainingsprogramma tot franchisenemer. Door het programma ontdekken de trainees in de praktijk wat het betekent om franchisenemer te zijn. Gedurende dit jaar krijgt de trainee niet alleen een intensieve begeleiding maar ook de mogelijkheid om (een deel van) het startkapitaal voor een eigen Shoeby Fashion winkel te verdienen. Dit traineeship zal de groei van Shoeby Fashion alleen maar bevorderen.

Over Shoeby Fashion/ Jilly & Mitch
Twee keer per week worden de nieuwste fashion-items aangeleverd. Daarnaast biedt Shoeby Fashion een uitstekende service en mode voor een vriendelijke prijs. De dameslabels Zoï en Ekseption vind je exclusief bij Shoeby Fashion. Voor heren zijn er de eigen labels 3rd Republic en Cult Edition. Daarnaast heeft Shoeby Fashion een uitgebreid assortiment basics, jeans en accessoires. Jilly & Mitch is de hippe kinderformule van Shoeby Fashion. Voor meer informatie zie www.shoebyfashion.nl.