Vivent Hof van Hintham

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vincent van Goghlaan 1 V , 5246 GA Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vivent Hof van Hintham

Vivent staat bekend als dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

Vivent Hof van Hintham maakt deel uit van het complex De Heere Hintham. Het is gelegen aan het water Het IJzeren Kind. Op korte loopafstand ligt een klein winkelcentrum, waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De stadsbus stopt bijna voor de deur.

Behalve Vivent Hof van Hintham vindt u in het gebouw sociaal cultureel centrum De Biechten met een gezellig Grand Café, waar de bewoners van Vivent Hof van Hintham en hun gasten van harte welkom zijn. In het gebouw is tevens de Dagactiviteiten gevestigd van Vivent. Binnen Vivent Hof van Hintham wonen 92, meestal oudere bewoners die lijden aan een vorm van dementie. Alles draait om deze bewoners. Hun wens staat centraal: Wat wilt u? Wat kunnen wij voor u betekenen? Bent u tevreden over wat u aangeboden wordt? Samen maken wij goede afspraken. Uitgangspunt is dat wij zorg op maat verstrekken.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vivent Hof van Hintham in Vincent van Goghlaan 1 V, Rosmalen Noord-Brabant 5246 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Rosmalen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rosmalen Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rosmalen Noord-Brabant, 5246 GA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821150]