Vivent Mariaoord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vliertwijksestraat 369 , 5244 NJ Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vivent Mariaoord

Vivent staat bekend als dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

Wie in Vivent Mariaoord komt wonen, vindt hier een warm en vertrouwd thuis. Specialistisch verpleeghuis Vivent Mariaoord is gelegen in een bosrijke omgeving in Rosmalen. Door omvangrijke nieuwbouw en renovatie, heeft Vivent Mariaoord zich ontwikkeld tot een centrumvoorziening voor complexe en intensieve zorg en reactivering voor mensen met een lichamelijke handicap of dementie.

Vivent Mariaoord biedt:
- Zorg voor (jonge en oude) mensen met dementie
- Chronisch somatische zorg
- Revalidatie
- Zorg voor mensen met niet aangeboren hersenletsel
- Paramedische zorg
- Beademing
- Dagbehandeling somatiek
- Dagbehandeling psychogeriatrie
- Dagbehandeling voor jonge mensen met dementie
- Zelfstandig wonen op het terrein van Vivent Mariaoord met thuiszorg

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vivent Mariaoord in Vliertwijksestraat 369, Rosmalen Noord-Brabant 5244 NJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Rosmalen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rosmalen Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rosmalen Noord-Brabant, 5244 NJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826169]