T & K Administraties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schijfse Vaartkant 3 B , 4715 EK Rucphen, Noord-Brabant
Baronie van Breda

E-mail

Over T & K Administraties

T&K Administraties is gevestigd aan de Schijfse Vaartkant 3B in Rucphen. Op de bovenverdieping van het pand tegenover de ruime parkeerplaats in het centrum van Rucphen verzorgen wij de administraties en fiscale aangelegenheden voor diverse bedrijven uit de regio.

Eind 2010 wordt de knoop doorgehakt en op 1 januari 2011 is T&K Administraties een feit. Na ruim tien jaar werkzaam te zijn geweest op een administratiekantoor, wordt de keuze gemaakt om zelfstandig te gaan. In de afgelopen periode is ons team uitgebreid tot 4 personen.

Belangrijke punten waarin T&K Administraties zich wil onderscheiden t.o.v. andere kantoren zijn o.a.:
• Klantgericht: op het moment dat de klant zich een nummer voelt gaat dit ten koste van de totale advisering. Daarom hechten we veel waarde aan de sociale contacten.

• Laagdrempelig: wij willen alle mensen “helpen” en richten ons niet alleen op de grote ondernemingen.

• Tarieven: omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven om van onze diensten gebruik te maken worden er betaalbare tarieven toegepast, deze zijn fors lager dan de gemiddelde administratie- en accountantskantoren.

• Kwaliteit: uiteraard is het belangrijk dat we de kwaliteit waarborgen, daarom is ook ons kantoor gebonden aan permanente educatie. Zodat we de klanten tijdig kunnen adviseren bij wijzigingen in het belastingstelsel.

Wilt u een nieuwe blik op uw onderneming en tevens weten hoeveel u kunt besparen op uw huidige administratiekosten? U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Uw kunt telefonisch contact opnemen (0165-856037) of een e-mail sturen naar: [email protected]

“Een eigentijds en laagdrempelig kantoor, klantgericht en betrokken.
Zakelijk waar het nodig is, maar nooit de menselijke factor uit het oog verliezend”.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is T & K Administraties in Schijfse Vaartkant 3 B, Rucphen Noord-Brabant 4715 EK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rucphen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rucphen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rucphen Noord-Brabant, 4715 EK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817736]