Willem de Jong BV Dekkledenfabriek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industriestraat 10 , 4715 RL Rucphen, Noord-Brabant
Baronie van Breda

E-mail

Over Willem de Jong BV Dekkledenfabriek

Door vakmanschap, ervaring, de kwaliteit van de producten en de snelheid van onze service, zijn wij ruim 30 jaar een begrip binnen de Nederlandse transportsector als producent van een uitgebreid programma schuif- en huifzeilen voor het wegvervoer en het weg-railvervoer.

Om zo goed als mogelijk aan de eisen van onze veelal internationaal georiënteerde klantenkring te voldoen zijn wij partnerships aangegaan met ondernemingen in Groot-Brittannië en Scandinavië waardoor wij onze snelheid van levering en uitgebreide service in vrijwel geheel Europa kunnen waarborgen.

Wij kunnen onze producten door heel Europa aanleveren. Wij kunnen uw zeilen beschermen tegen diefstal door middel van staaldraadverweving. Via onze afdeling Reclame kunnen wij uw naam en/of logo op uw dekzeilen, auto, of reclamebord aanbrengen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Boating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Willem de Jong BV Dekkledenfabriek in Industriestraat 10, Rucphen Noord-Brabant 4715 RL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Accessoires diensten in Rucphen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rucphen Accessoires per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rucphen Noord-Brabant, 4715 RL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819985]