IP camera bewaking en opslag op internet voor € 1,- per week

IP camera bewaking en opslag op internet voor € 1,- per week van 2unicorn Bv Online Camera Beveiliging

Door: 2unicorn Bv Online Camera Beveiliging  03-02-2009

Bewakingscamera beelden opslaan op een videorecorder? Nee toch?
Dat doen we modern en effectief op internet.

Hoe? Met een webserver of IP camera die aangesloten wordt op internet kan u de camerabewaking - beelden doorsturen naar www.camera-alarm.com.
Beveiligingsbeelden bekijken kan eenvoudig door in te loggen op het systeem en u kiest gewoon de camera's die u interesseren.

Handig? Jazeker, want nu heeft u geen omkijken meer naar de videorecorder, geen onderhoud meer aan de videorecorder en geen zorgen over de opslag. Alles is automatisch geregeld en verzorgt. U kan met meerdere personen tegelijkertijd kijken naar de beelden. Dus is er een vreemde situatie in uw huis of winkel of kantoor, bijvoorbeeld als uw alarm afgaat. Dan kijkt u gewoon vanaf elke computer naar de beelden.

Software nodig? Nee, natuurlijk niet zou ik haast zeggen. Dat is zo lastig, wil je onderweg kijken naar je bewakingscamera beelden bij een vreemde computer, moet je eerst software installeren. Dat werkt niet. Bij Camera-Alarm hoeft u alleen het internet op te gaan en uw beelden worden getoond.

Veilig? Ja, veel veiliger dan een videorecorder; want die worden gestolen en gaan verloren bij brand. Bovendien, de beelden staan op een beveiligde server en die wordt continue gemonitored op goede werking. Een videorecorder wordt ééns per jaar gecontroleerd door de monteur van het installatiebedrijf. Je wilt je veiligheid toch niet laten afhangen van een bezoekje ééns per jaar?

Elke IP-camera? Ja, vrijwel elke IP-camera kan u toepassen. Meer dan 90% van alle IP-camera's heeft de FTP functie voor opslag op internet.

Lastig instellen van de router? U bent geen Internet expert en wij willen het ook eenvoudig houden. Dus nee, u hoeft niets in te stellen op uw router. De camera stuurt de beelden door naar www.camera-alarm.com zonder instellingen te hoeven doen aan uw modem of router. We maken gebruik van poort 21, en die is standaard bij elke router open.

Wanneer stuurt de bewakingscamera de beelden door? Bij elke beweging voor de camera, en die is eenvoudig in te stellen. Of bij een externe alarm input door een alarm installatie bijvoorbeeld of overval paniek knop.

Kan ik ook gealarmeerd worden bij binnenkomst van beelden? Jazeker, standaard staat het systeem hierop afgesteld. Maar het hoeft niet natuurlijk.

Installeren jullie ook? Ja natuurlijk. Installatie kosten zijn slechts € 45,- per uur excl. reiskosten en materiaal als UTP kabel.
Wilt u besparen op de kosten, leg zelf de internet kabel aan, en wij sluiten het direct aan voor u. Als u de eerste installatie gezien, doet u de volgende bewakingscamera zelf. Gegarandeerd snel verdiend.


Contact 2unicorn Bv Online Camera Beveiliging

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share