meer dan 90% van alle electronische inbraakmeldingen zijn VALS.

meer dan 90% van alle electronische inbraakmeldingen zijn VALS. van 2unicorn Bv Online Camera Beveiliging

Door: 2unicorn Bv Online Camera Beveiliging  15-01-2007

Meer dan 90% van alle electronische inbraakmeldingen zijn VALS. DIt betekent dat u in 9 van 10 gevallen dat u alarm krijgt, u voor niets naar uw kantoor/winkel gaat en de politie er ook geen vertrouwen meer in heeft. Door video bewaking is dit terug te schroeven tot minder dan 2 % omdat u meteen weet, wat en hoe het alarm is veroorzaakt. U weet dus vooraf, of er nog iemand aanwezig is in het pand. Dit vergemakkelijkt de controle achteraf aanzienlijk en voorkomt veel onnodige risico's!

De politie zal vanaf 1 april 2007 niet meer uitrukken voor inbraak alarmen zonder verificatie van het alarm. Dit kan gedaan worden door persoonlijke verificatie, camera beveiliging, inluisteren of instellen van "dubbele zones". De goedkoopste oplossing is camera beveiliging via internet. En de meest veilige.

Uit conventant VVBO en Politie datum 8 januari 2007.

Vanaf 1 april 2008 gebruikers van een inbraakalarmsysteem verplicht om adequate maatregelen voor verificatie te hebben getrokken, anders kunnen zij vanaf die datum geen recht doen gelden op politie inzet bij inbraakalarmmeldingen.

De volledige tekst is te downloaden op: www.2unicorn.com onder nieuwsberichten.


Contact 2unicorn Bv Online Camera Beveiliging

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share