window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":20,"ttGuid":"CB084B62ADC3B466","agent":""} <title></title> <meta content="frank godschalk" name="AUTHOR" /> <meta content="20090108;10472400" name="CREATED" ..." />

Woon veilig met Camera bewaking

Woon veilig met Camera bewaking van 2unicorn Bv Online Camera Beveiliging

Door: 2unicorn Bv Online Camera Beveiliging  13-01-2009

U wilt toch zekerheid over uw alarm. Kies daarom voor Camera-Alarm.com

U woont veilig omdat:

 • De beelden worden opgeslagen op een beveiligde locatie en zijn door u en uw 10 contact personen direct opvraagbaar.

 • Onbeperkte opslagtijd.

 • Snelste alarm opvolging ter wereld. Nadat beelden op de server binnenkomen, worden er direct (binnen 1 minuut) sms-alarmering berichten verstuurd naar maximaal 10 contactpersonen met een link naar de beelden. Maximale afschrikking voor inbrekers.

 • Geen speciale apparatuur nodig. Dat maakt Camera-Alarm uniek.

 • Werkt met vrijwel elke IP camera of webserver.

 • Uw klant heeft al CCTV-beveiligingscamera's, dan sluiten u die aan met een video webserver voor aansluiting op het internet.

 • Als alarm verificatie.

 • Beschikbaar voor elk huishouden met een internet aansluiting, kabel of adsl.
  Vrijwel elk abonnement voldoet, behalve inbellen.

 • Geen software te installeren op een computer of mobiele telefoon om de beelden te bekijken.

 • Geen vast IP adres nodig.

 • Nederlands product

 • Fabrikant onafhankelijk

 • Klaar voor de toekomst

 • Vrijwel geen onderhoud of aandacht vereist, alles werkt volledig automatisch

 • Bestaande investeringen blijven behouden ook in de toekomst

 • Geen analoge telefoonlijn meer nodig

 • Kracht door eenvoud en betrouwbaarheid

 • Totale beveiliging tegen inbraak, brand en/of verlies van bewakingsbeelden op videorecorders.

Hoe sluit ik het aan?:
U maakt een 'camera-adres' aan op Camera Alarm en definieert de naam, de gebruikersnaam en het wachtwoord. Op de camera stelt u het adres in waar de beelden naartoe moeten; www.camera-alarm.com en u vult de eerder gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in.
U plaatst eenvoudig de camera waar u denkt dat hij het beste geplaatst kan worden, en sluit hem aan op een ADSL of kabel modem. Zodra de camera aanstaat, worden de beelden doorgestuurd bij beweging.
U kan zelf de vertraging instellen voor het volgende alarm bericht; van 0,5 tot 10 minuten.U kan zowel SMS als Email alarmering instellen. Totale tijdsduur minder dan 5 minuten inclusief uitpakken en aansluiten van de IP-camera voor live test.

Extra gebruikers
Nu hoeft u slechts de andere 10 gebruikers nog aan te maken:

 • uw buren.

 • uw kinderen.

 • de alarmcentrale.

 • de bewakers van uw villapark of winkelcentrum: die worden gealarmeerd op tijd en op de dag van de week dat ze werken. Als ze niet werken hebben ze ook geen toegang.

De Privacy
Voor de privacy van uw klanten hoeft u zich geen zorgen te maken, uw beelden worden uitsluitend doorgestuurd als de camera's aanstaan. De inbreker staat er goed op. Aan- en afschakelen is dus heel eenvoudig. Hiervoor zijn diverse afstand bedieningen op de markt.

De bestaande alarm installatie
Koppeling met de bestaande alarm installatie is heel eenvoudig te realiseren door de installateur. Hiervoor zijn diverse schema's beschikbaar, hieronder volgt een eenvoudige mogelijkheid. Als de sirene afgaat, wordt de switch of router ook aangezet. De camera's sturen dan elke seconde beelden door naar de server.

De opslag van de beelden
De beelden worden opgeslagen op onze servers en blijven staan voor zolang u geen nieuwe beelden toevoegt. Zodra de maximale opslag capaciteit is bereikt, worden de oudste beelden automatisch verwijderd. U heeft er geen omkijken naar. Een betere beveiliging tegen diefstal of brand van de camerabewakingsbeelden is er niet. Een digitale videorecorder kan gestolen worden, opslag op onze servers niet.

Brand detectie
Het systeem detecteert ook brand, omdat er dan beweging plaatsvindt voor de camera door vuur of rook. Het redt dus ook levens en beperkt schade aan gebouwen. Bovendien, is nu goed te achterhalen waar de brand is ontstaan en hoe die zich heeft ontwikkeld.

Kies voor echte beveiliging, Met IP-camera alarm bent u er zeker van. Inbrekers weten heel goed hoe gevaarlijk het is om uw pand te betreden met camera alarm beveiliging en zoeken deze klant dus niet meer op. Inbrekers willen niet gestoord worden, met Camera Alarm worden ze direct gestoord.

Ideaal voor buurtbewaking! Breekt er iemand in, dan worden uw contactpersonen direct gealarmeerd. De wijk wordt gemeden, want iedereen waakt over zijn eigen eigendom en dat van anderen.

De verschillen met andere camera beveiligingen over IP:

 1. Geen vast IP adres nodig, want dat is niet zeker. In het buitenland zeker niet. De aanbieder kan het IP-adres wijzigen als hij dat nodig acht en dan is de apparatuur niet meer te vinden.

 2. Geen apparatuur nodig van ons, uitsluitend apparatuur van gerenommeerde A-merken.

 3. Één vast bedrag ongeacht het aantal gebruikers. (10 gebruikers inclusief)

 4. Klant kijkt in principe op de servers van Camera Alarm naar de beelden, dit geeft maximale zekerheid tegen hackers van IP-cameras of randapparatuur.

 5. Snelste alarmering ter wereld en dus maximale zekerheid van afschikwekkende werking

 6. Heel eenvoudige aansluiting op Camera-Alarm, U hoeft geen internet kennis te hebben.

 7. SMS alarmberichten met 16 seconden beeld van incident en mogelijkheid om alle beelden te bekijken zonder opnieuw in te loggen. Ideaal voor bewakers.

 8. SSL-versleuteling van communicatie tussen klant en servers van Camera Alarm.

Live Demo vanaf 1 Juli 2009. Zie www.2unicorn.com/inloggen.htmlContactgegevens:

2Unicorn BV

Ing. Frank Godschalk

Tel: 073 6440694

Mob. 06 24236597

mail: info@2unicorn.com

web: www.2unicorn.com

www.camera-alarm.com


Woonveilig en vertrouw op Camera bewaking van 2unicorn


Contact 2unicorn Bv Online Camera Beveiliging

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share