Management advies & ondersteuning, verander management

Door: Adsom  17-11-2011
Trefwoorden: Managementadvies, Interim Management, Organisatie Advies

 Adsom ondersteunt bedrijven en instellingen die zich met strategie en bedrijfskunde richten op verbetering van hun bestaansgrond en die daarbij rekening moeten houden met een aantal dominante  factoren en op de relatie tussen doelen, middelen en de manieren waarop de middelen worden toegepast om de gestelde doelen te bereiken. Daarbij moet steeds rekening worden gehouden met de factoren beschikbare ruimte, tijd en frictie. Een kenmerk van ondernemers is dat zij altijd tijd tekort hebben om al hun plannen te verwezenlijken. Het is zonde dat daardoor een flink aantal innovatieve ideeën en kansen op business development blijven liggen. Strategie ontwikkeling en Scenarioplanning.  Onzekerheden, risico’s en kansen in kaart brengen van complexe veranderingsprocessen helpt structuur te brengen. Co-creatie,  investeren in mensen, sociale innovatie, nieuw leiderschap, het nieuwe werken.

Trefwoorden: Interim Management, Managementadvies, Organisatie Advies

Andere producten en diensten van Adsom

Reorganisatie van Adsom thumbnail
17-11-2011

Reorganisatie

Strategie ontwikkeling en scenatio planning Adsom: Advies, ondersteuning/begeleiding en uitvoering, adviseurs & managers


17-11-2011

assessement en loopbaanbegeleiding

Gebruikmakende van instrumentatie begeleidt Adsom werkzoekende en managers naar een volgende stap in de loopbaan. Adsom maakt daarbij stevig gebruik van het Adsom netwerk.


outplacement van Adsom thumbnail
17-11-2011

outplacement

Via de diagnostiek begeleidt Adsom op persoonlijke wijze kandidaten naar zelfinzicht, zelfmanagement en zelfrealisatie.Met kundig advies en instrumentatie slagen werkzoekenden  bij het vinden van de juiste nieuwe baan en werkkring.