ANAC Carwash Hertogenbosch

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ploegweg 17 19 , 5232 BR 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over ANAC Carwash Hertogenbosch

ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België. Bij ANAC wast u uw auto snel, veilig en superschoon! Het concept van ANAC is gestoeld op bewuste keuzes en een hoge servicegraad. De wasstraten hebben een grote capaciteit waardoor de wachttijden minimaal zijn.

ANAC maakt gebruik van textielstroken en gebruikt niet-agressieve zeepsoorten, wat veel veiliger is voor uw auto en het milieu. Bij ANAC Carwash draait het om klantvriendelijkheid.

Wie slim is kiest voor de prepaid Waspas. U profiteert direct van aantrekkelijke kortingen. En wanneer u zich registreert pakt u nog meer voordeel!
Het opladen is eenvoudig. U betaalt snel en veilig met Ideal. Uw saldo wordt direct aangepast! Eenvoudig en veilig. Geen gedoe met contant geld, geen oponthoud in de wasstraat.

De extra voordelen bij registratie.
Bij verlies of diefstal kunt u uw pas laten blokkeren en zo uw wastegoed veilig stellen.
U krijgt een e-mail met de meest actuele voordeelacties!
U kunt inloggen om uw gegevens aan te passen, wanneer u verhuist of een andere auto koopt.

Nijmegen is de bakermat van het succes van ANAC Carwash. Elke Nijmegenaar kent "de ANAC": goedkoop tanken en autowassen zoals het hoort. Hier werd in 2000 de eerste grote vestiging van ANAC Carwash neergezet op het terrein naast het tankstation en de "oude" wasstraat. En we blijven eraan werken om u in de toekomst nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn in al onze vestigingen. ANAC Carwash, dé topklasse in auto wassen!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Wash

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Hertogenbosch Noord-Brabant

Is ANAC Carwash Hertogenbosch in Ploegweg 17 19, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5232 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Wassen diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Wassen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5232 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821095]