Reggaetongroep tekent deal

Reggaetongroep tekent deal van Ancilla Music Company

Door: Ancilla Music Company  29-05-2007
Trefwoorden: Music, Muziek, Cultuur

Los Fantasmas betekent in het Spaans 'de geesten'. De naam heeft een uniek achterliggende gedachte. De 3 MC's: MBE, Tronante en LD zijn 'de geesten' van Reggaeton music! Met voornamelijk urban artiesten onder de hoede van Ancilla Music is Los Fantasmas dan ook een waardevolle toevoeging aan het artist roster. Met trots wordt bekend gemaakt dat Los Fantasmas de nieuwe aanwinst is.

In 2002 begon het voor hen allemaal met een rap groep (AGM). Langzaam kwam de groep erachter wat voor muziek ze écht wilden maken, namelijk Reggaeton. Waarom? Simpelweg omdat ze van huis uit (Dominicaanse Republiek) deze muziek meekregen en bij Latijns Amerikanen het dansen en feesten nou eenmaal in de genen zit! Zo heeft Los Fantasmas inmiddels een videoclip op The Box samen JayKay en Blaze genaamd 'Dans' (clipcode 2070).

Het geheim van het alreeds opgebouwde fanbasis is, de viertalige formatie rappers en de manier hoe Los Fantasmas de Dominicaanse en Antilliaanse flavours hebben gemengd met R&B en Hip Hop. LF houdt van het publiek en vice versa!

Nu komen ze hard aan, met veel tracks en reggaeton beats die mensen nooit hebben gehoord. Je vindt hun allernieuwste track 'Sacude sacude lo' op het zojuist uitgebrachte verzamel album 'Reggaeton Beats Vol. 4'.
Trefwoorden: Ancilla, Artiesten, Cultuur, Domingo, Dominicaanse, Fantasmas, Music, Muziek, Reggaeton, Republiek, Santo,