ASA Fysio

Afdrukken

Is ASA Fysio incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hambakenwetering 18 , 5231DC ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over ASA Fysio

Bewegen is belangrijk


Soepel en pijnvrij bewegen nog meer. Je leeftijd is hierbij van ondergeschikt belang. Lichamelijke klachten doen zich voor op alle leeftijden tijdens het werk of in de vrije tijd, zoals bij sporten.

Niet alle klachten zijn aangeboren. Ze kunnen ook het gevolg zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon door het ouder worden.

Miljoenen mensen waarderen de inzet en de deskundigheid van de fysiotherapeut. Het zijn de klanten die jaarlijks hun weg naar de praktijk van de fysiotherapeut weten te vinden.

ASA Fysio luistert zorgvuldig naar de reden van je komst en je persoonlijke wens tot verbetering. In onderlinge samenspraak analyseren wij je lichamelijke situatie en de (medische) mogelijkheden.

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten het maximale uit hun leven halen en kunnen doen wat in je zit. ASA Fysio wil graag haar bijdrage leveren om dit mogelijk te maken.

Klachten aan het bewegingsapparaat – van nek tot enkel – kunnen worden veroorzaakt door je houding. Niet alle klachten hebben een medische oorzaak. Naast de zorg voor het wegnemen van de fysieke klachten kunnen wij je ook adviseren op het gebied van gezond zijn en te blijven door middel van preventie. ASA Fysio wil hierbij dat bewegen niet alleen gezond, maar ook leuk moet zijn.

Bij ASA Fysio is een belangrijke rol weggelegd voor begeleiding. Zo zorgen wij ervoor dat jij je bewust wordt van je probleem, en de mate waarin jij je lichaam kunt belasten, met als uiteindelijke doel het verminderen of zelfs verdwijnen van de klacht. Onze focus ligt op het verdiepen van jouw kennis met betrekking tot je eigen lichaam. Deze nieuwe informatie zorgt er niet alleen voor dat klachten beter gemanaged kunnen worden, maar dat jij zelf een instrument in handen krijgt om de kwaliteit van je eigen leven te verhogen. Dat is ons speerpunt.

ASA Fysio voor kwaliteit van bewegen!!!

Kaart

Andere diensten in de buurt van ‘s-Hertogenbosch Noord-Brabant

Is ASA Fysio in Hambakenwetering 18, ‘s-Hertogenbosch Noord-Brabant 5231DC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer fysiotherapie Den Bosch diensten in ‘s-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten ‘s-Hertogenbosch fysiotherapie Den Bosch per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in ‘s-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5231DC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226990]