Bossche IJzer- en Metaalhandel Van Erp BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ketelaarskampweg 46 , 5222 AL 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Bossche IJzer- en Metaalhandel Van Erp BV

Sinds 1921 is Metaalhandel Van Erp B.V. een bekende naam in de metaalrecycling afvalstoffen branche. Wij kopen uw afvalstoffen in zoals ijzer, aluminium, koper, zink, accu's en kabels. Wij hebben ons gespecialiseerd in het scheiden, knippen, verkleinen en sorteren van deze ferro en non-ferro metalen.

Zowel particulieren, handelaren, midden- en kleinbedrijf als industrie worden tot onze klantenkring gerekend. Met marktgerichte beurs gerelateerde prijzen staat van Erp BV garant voor een hoge vergoeding van uw afvalstoffen.

Wij hebben de beschikking over een groot containerpark waarmee wij aan iedere wens van de klant kunnen voldoen. Indien u een grote partij of meerdere kleine partijen bij elkaar heeft dan worden gratis containers ter beschikking gesteld. Het gaat dan om kleine vloeistofdichte containers van 1 m3 en grotere afzetcontainers van 15 m3 t/m 40 m3.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Metal Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bossche IJzer- en Metaalhandel Van Erp BV in Ketelaarskampweg 46, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5222 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5222 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825628]