Clear-Sight behaalt tweede plaats in regiofinale Brabant

Clear-Sight behaalt tweede plaats in regiofinale Brabant van Clear-sight

Door: Clear-sight  24-04-2007

Clear-Sight behaalt tweede plaats in regiofinale Brabant
Op maandag 23 april was Clear-Sight uitverkoren om zich te presenteren met 3 andere HBO en 4 MBO studentenbedrijven in het provinciehuis te Den Bosch.

Nadat de stand in elkaar was gezet en er aan de bezoekers verteld werd wat de CamClean inhoud, kon men zich verdedigen tegenover de 4-koppige jury. Waar vooraf moeilijke vragen werden verwacht, bleek dit erg mee te vallen.
Tevens was er tijdens deze verdediging een mister X. aandachtig toeschouwer en misschien wel een potentiële klant.

Na de verdediging was er nog wat tijd om de andere stands te bezoeken. Uiteindelijk werd men samen met de bezoekers naar een grote zaal geloodst, waar de presentaties werden gegeven. Eerst waren de 4 MBO studentenbedrijven aan de beurt, waarna de 4 HBO-bedrijven op onder toeziend oog van de jury op appél kwamen. Clear-Sight was als voorlaatste aan de beurt.

De jury beoordeelde op het ondernemingsplan, presentatie en de stand. Daarnaast speelden ook de factoren innovativiteit, doorzettingsvermogen en teamverbanden een grote rol.

Aan het einde van de avond werd bekend dat Clear-Sight een verdienstelijke tweede plaats behaalde bij de HBO-bedrijven. Net niet goed genoeg voor de halve finale tegen de winnaars van Zeeland, maar wel genoeg voor een waardebon van 150 euro!

Meer informatie en een foto reportage vind u op de nieuwspagina van Clear-Sight: Clear-Sight - News


Contact Clear-sight

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share