Clear-Sight behaalt tweede prijs op Nationale marktdag 2007

Clear-Sight behaalt tweede prijs op Nationale marktdag 2007 van Clear-sight

Door: Clear-sight  18-04-2007
Trefwoorden: Prijs, Tweede, Nationale

Zaterdag 17 maart was Clear-Sight aanwezig op de Nationale Marktdag in winkelcentrum Hoog Catharijne, georganiseerd door Jong Ondernemen. Op deze dag konden de vele studentenbedrijven zich profileren en laten zien aan het grote publiek.

Clear-Sight had haar eigen stand, waarbij er demonstraties werden gegeven van de CamClean. Dit werd gedaan d.m.v. een beveiligingscamera op statief (+/- 2,5 meter hoog) waarin een webcam was bevestigd. Deze webcam was gekoppeld aan een laptop, waardoor Clear-Sight een opvallende verschijning was voor de winkelende bezoeker. Door de camera vies te maken en daarna met de Cam-Clean schoon te maken was duidelijk dat de Cam-Clean een wezenlijke verbetering is voor bedrijven die graag helder zicht willen met hun camera.

Tevens werd er in de categorie ‘Maatschappelijk Verantwoord en Milieubewust’ een tweede prijs behaald. Dit van de 120 bedrijven die deze dag aanwezig waren. Dit doordat de jury inzag dat de Cam-Clean arbeidsongevallen reduceert en het schoonmaken van camera’s makkelijker maakt. Ook de materialen, die een lange levensduur hebben, hadden hierbij een grote rol.

Helaas was Maxima een dag te vroeg (16 maart) op de Nationale Marktdag geweest en was zij niet in de gelegenheid om voor haar paleis Cam-Cleans aan te schaffen.

Samengevat een succesvolle dag voor Clear-Sight waarop zij zich aan de mensen kon laten zien.

Meer informatie en een foto reportage vind u op de nieuwspagina van Clear-Sight: Clear-Sight - News

Trefwoorden: Behaald, Clear-sight, Marktdag, Nationale, Prijs, Tweede,

Contact Clear-sight

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share