Resultaat Clear-Sight na 3 dagen Safety & Security 2007

Resultaat Clear-Sight na 3 dagen Safety & Security 2007 van Clear-sight

Door: Clear-sight  11-05-2007
Trefwoorden: Clearsight Clear-sight Cam Clean Camclean Cam-clean Studentenbedrijf

Resultaat Clear-Sight na 3 dagen Safety & Security 2007
Het studentenbedrijf Clear-Sight heeft zich 3 dagen kunnen presenteren in de Amsterdam Rai tijdens de Safety & Security Beurs (8 t/m 10 mei). De resultaten hiervan zijn zeer goed te noemen. Er zijn enkele CamCleans verkocht aan camera-installateurs. Deze gaven aan een dergelijk product nog niet op de markt gezien te hebben en de voordelen inzien van zorgvuldig onderhoud aan CCTV-camera’s. De CamClean biedt hierbij enorm veel voordelen, zoals veilig en efficiënt werken.

Daarnaast zijn er oriënterende gesprekken geweest met verschillende distributeurs, actief op de Nederlandse markt, die graag willen bekijken wat Clear-Sight voor hen kan betekenen. Op korte termijn wordt met deze partijen in gesprek gegaan om dit verder te realiseren.

Tevens is er enorm veel informatie ingewonnen door in gesprek te gaan met installateurs, managers distributeurs en overheden. Met deze informatie hebben de mensen achter Clear-Sight meer kennis gekregen van de markt en de bijbehorende ontwikkelingen.

De beurs is een enorm succes voor Clear-Sight geweest waarin een goed resultaat geboekt is en veel waardevolle contacten zijn gelegd.

Trefwoorden: Clearsight Clear-sight Cam Clean Camclean Cam-clean Studentenbedrijf

Contact Clear-sight

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share