Accenture en Constructive Dimensions gaan samenwerking aan

Door: Constructive Dimensions  29-03-2006
Trefwoorden: Bouw, Installatie, It

Amsterdam, 29 maart 2006 – Accenture en Constructive Dimensions maken vandaag bekend dat beide organisaties een intensieve samenwerking zijn aangegaan voor projecten op basis van SAP in de bouw- en installatiemarkt.

Om hun klanten nog beter van dienst te kunen zijn gaan Accenture en Constructive Dimensions samen de markt op voor SAP gerelateerde projecten in de bouw- en installatiebranche. De samenwerking tussen Accenture en Constructive Dimensions zal zich uiten in gemeenschappelijke marketing, ontwikkeling van klantrelaties, uitvoering van projecten en de verdere ontwikkeling van de mySAP All-in-One oplossing ‘Prefab-SAP’.

‘Prefab-SAP’ is een specifiek voor de bouw- en installatiebranche ontwikkelde softwareoplossing op basis van standaard MySAP software, die het volledige primaire bedrijfsproces voor middelgrote projectmatig werkende ondernemingen afdekt. De aangeboden diensten omvatten onder andere SAP implementaties op basis van Prefab-SAP en ASP Services.

Alexander Haas, managing director van Constructive Dimensions: “Wij zijn zeer verheugd met dit samenwerkingsverband met Accenture. Met deze samenwerking zijn we samen in staat de kwaliteit en service voor onze klanten verder te optimaliseren. We zullen nu ook grotere en meer omvattende projecten aankunnen. Onze diensten vullen elkaar goed aan. Constructive Dimensions configureert en implementeert Prefab-SAP. Accenture vult dit aan met expertise op het gebied van programma management, proces ontwerp, ontwerp en implementatie van technische infrastructuur, organisatieverandering en applicatie beheer.”

Rufus Udo, Partner Industrial Products, Automotive & Construction bij Accenture: “Met haar specifieke kennis en ervaring vult Constructive Dimensions de diensten en mogelijkheden van Accenture naadloos aan. Samen zijn we in staat optimale oplossingen te bieden voor dit specifieke marktsegment. De samenwerking is een goede toevoeging op onze services voor alle bedrijven in dit segment.”
Op dit moment worden reeds een aantal initiatieven voor verschillende klanten door Accenture en Constructive Dimensions gezamenlijk uitgevoerd.

Over de beurs ‘Bouw en ICT’
Accenture en Constructive Dimensions zullen de komende 2 dagen gezamenlijk in de jaarbeurs te Utrecht op de Bouw en ICT beurs staan, stand 03.C069. De Bouw en ICT beurs vindt dit jaar op 29 en 30 maart plaats. In 2005 is de Bouw & ICT beurs met 4.995 bezoekers een succes geweest.

Trefwoorden: Bouw, Installatie, It